123 456 7890

SJK on ollut tänä viikonloppuna aktiivisesti mukana seinäjokisten ihmisten elämässä, kun sunnuntaina pelattavan SJK – Ilves Veikkausliiga-ottelun lisäksi, pelaajat ja seuraväki osallistuivat Komiat Karkelot -viikonloppuun. SJK oli mukana omalla osastollaan Seinäjoen keskustassa vietetyssä tapahtumassa.

Torikeskuksella ollut SJK:n osasto, keräsi valtavasti kaupunkilaisia tutustumaan SJK pelaajiin ja seuraan. Osastolla ihmiset osallistuivat SJK-Jopon arvontaan ja pääsivät katsomaan videoa SJK:n ensi kauden kodista, uudesta jalkapallostadionista. Pelaajat jakoivat nimikirjoituksia, ja lapset sekä vähän vanhemmatkin kannattajat, pääsivät poseeraamaan valokuvissa yhdessä pelaajien kanssa. Torikeskuksella SJK näykyi torstaista lauantaihin.

Tuon tapahtuman lisäksi SJK tapasi omat kannattajansa kannattajatapaamisessa Wallsport Areenalla perjantai-iltana, missä ruuan ja juoman ohella suunniteltiin yhdessä SJK:n uutta kannattajapäätyä, käytiin läpi kausikortti myynnin alkamista ja muita ensi kauden asioita.

Vielä maanantaina 5.10. samalla kun SJK:n kausikorttimyynti kaudelle 2016 alkaa, osallistuu SJK Seinäjoen ammattikorkeakoululla Framilla, Hyvinvointiviikon tapahtumaan, tutustuttaen opiskelijoita seuraan, kannattajatoimintaan ja jalkapalloiluun.

SJK TV oli paikanpäällä Torikeskuksella torstaina ja alta pääset katsomaan tunnelmia: