123 456 7890

Jouppilanvuoren alueella vietetään koko perheen liikuntapäivää huomenna torstaina 18.8. ja SJK on siinä tietysti mukana. Maksuton tapahtuma alkaa kello 17.30 Jouppilanvuoren liikuntakeskuksen harrastuspaikoilla sekä OmaSp Stadionilla. Esittelyssä on niin lapsille kuin aikuisille sopivia kesä- ja talvilajeja.

SJK:n edustusjoukkue harjoittelee OmaSp Stadionilla klo 18.00 alkaen ja liikuntapäivän osallistujat voivat tulla vapaasti seuraamaan harjoituksia katsomoon. Harjoituksissa pääsee näkemään läheltä kuinka jalkapalloammattilaiset harjoittelevat. Sisäänkäynti stadionille on Jouppilanvuoren tekonurmen puoleisesta kulmasta ja stadionilla on avoinna Kannattajapäädyn kioski sekä palvelut. Katsomoista on auki pääkatsomo. Lisäksi OmaSp Stadionin Tapahtumatorilla on seurojen ja järjestöjen kojuja, joissa esitellään eri harrastusmahdollisuuksia.

Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelujen, Seinäjoen Sanomien ja Rinnekeskus Joupiskan ideoimassa tapahtumassa, on mukana yli 20 seuraa Seinäjoen alueelta. Tapahtuma houkutteli viime ja sitä edellisenä vuotena väkeä sadoittain tutustumaan harrastuksiin ja kokeilemaan niitä myös käytännössä. Seinäjoen alueen seurat ovat suunnitelleet omat esittelypisteensä. Luvassa on muun muassa lajinäytöksiä ja tapahtumassa pääsee myös kokeilemaan eri lajeja.

Tervetuloa tutustumaan OmaSp Stadioniin ja SJK:n toimintaan Jouppilanvuoren liikuntapäivänä!

Tervetuloa OmaSp Stadionille ja SJK:n harjoituksiin torstaina!