123 456 7890

Seinäjoen keskustassa vietetään to – la 16.-18.4. Komiat Karkelot -tapahtumaa.

SJK on mukana tapahtumassa omalla panoksellaan lauantaina 18.4. klo 13.00 – 15.00 välisenä aikana.

Tuolloin Epstorilla ja Torikeskuksessa on SJK pisteet ja niissä jaetaan yhteensä 500 ilmaista pääsylippua SJK:n Veikkausliigan kotimatseihin (liput vaativat rekisteröitymisen). Jaossa on 250 lippua ensi sunnuntaina 19.4. klo 16.00 pelattavaan SJK – RoPS -otteluun ja 250 lippua 3.5. pelattavaan SJK – HIFK -otteluun. Pääsylippu on samalla kortti, johon pystyy jatkossa ostamaan edullisesti lippuja verkkokaupasta. Saat rekisteröitymisen jälkeen SJK:n uutiskirjeitä, otteluennakot ja muuta SJK infoa.

Korttitempauksen lisäksi SJK:n pelaajat jakavat nimmareita tapahtuman yhteydessä klo 13.30 – 14.30 välisenä aikana.

Karkelo-ostostapahtumaviikonloppuna Seinäjoki on täynnä huimia tarjouksia sekä monipuolista ohjelmatarjontaa: liikkeiden tuote-esittelyjen ja Kauppakeskusten erikoisohjelmiston lisäksi Karkeloilla riittää monenlaista nähtävää lapsista vaariin. Lauantaina pidetään Torikeskuksella myös lasten kevätriehaa, missä on pomppulinnaa sekä Muumimamman yllätysjuhlat. Epstorilla on Tanssikeskus Wimman tanssiesityksiä. Lisää infoa löydät tapahtuman nettisivuilta.

Tapahtuman järjestää yhteistyössä keskustan kehittämisyhdistys Sydämellinen Seinäjoki ry ja Seinäjoen kauppiaat sekä ravintoloitsijat.

Tervetuloa hakemaan ilmainen lippu SJK:n peliin ja tapaamaan SJK pelaajia Epstorille tai Torikeskukseen lauantaina!