123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho avasi tänään perjantaina oman ilmaisen mobiilisovelluksen, joka toimii kaikilla mobiililaitteilla, kännyköillä ja taulutietokoneilla.

SJK mobi on samantien auki ja kaikki pääsevät sitä vapaasti selaamaan.
Sivuston osoite on: http://m.sjk2007.fi/

Sivusto toimii myös kotitietokoneilla, mutta pääasiallisena tarkoituksena on palvella paremmin SJK kotiottelutapahtumaa. SJK mobi toimiikin jatkossa edustuksen peleissä interaktiivisena otteluohjelmana. SJK mobin lisäksi on myös paperilla yksinkertainen käsiohjelma, josta löytyy pelaajat ja muut tiedot, mutta SJK mobista löydät paljon lisää informaatiota, muun muassa liveseurannan, pelaajaesittelyt, sarjataulukot, viime hetken tiedot ja paljon muuta.

Mobiilipalvelun voi ladata kännykän etusivulle suoraan linkiksi. Palvelusta löytyy mm. otteluennakko ja liveosiosta Kloppien twitter liveseuranta.
Sieltä löytyy myös sosiaalisen median palvelut: SJK Twitter, SJK Instagram ja SJK Facebook.

Booster pelaajaa voi äänestää mobin kautta

SJK mobin kautta voi myös äänestää mielestään otteluiden parasta SJK pelaajaa ja äänestystilanne näkyy kännyköissä reaaliaikaisena. Ottelun lopussa kolme eniten saanutta pelaajaa julkistetaan myös ottelutapahtumassa olevalla jättiskriinillä. Äänestyksen voittaja palkitaan ottelun Booster pelaajana.

Kullakin mobiililaitteella voi äänestää ottelun aikana vain kerran ja äänestys nollataan aina jokaiseen peliin uudestaan.

Avaussivulla voi valita kumpaa sivustoa haluaa selata, SJK mobia, vaiko täyttä SJK nettisivustoa. SJK nettisivuilla ei voi osallistua Booster pelaajaäänestykseen.