123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho lähtee viikonmittaiselle leirille Espanjan Marbellaan. Matkaan lähdetään ensi lauantaina ja leirillä SJK pelaa kaksi kansainvälistä harjoitusottelua. Takaisin Suomeen joukkue pelaa seuraavana viikonloppuna ja Seinäjoella treenit jatkuu jälleen maanantaina 23.3.

Leirin ohjelman mukaisesti SJK pääsee harjoittelemaan kahdesti päivässä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja aidolla luonnonnurmella. Maanantaina 16.3. klo 17.30, SJK kohtaa harjoitusottelussa islantilaisen FH:n ja torstaina 19.3. kohdataan paikallinen Marbella FC, joka pelaa Espanjan kolmannella sarjatasolla.

Me ollaan kauteen valmistautumisessa hyvin aikataulussa. Saamme Marbellassa taas kaksi kansainvälistä ottelua, jotka palvelevat meitä kauteen valmistautumisessa. Samalla tämä matka päättää meidän talvikauden. Tämä on henkisesti suomalaisen futaajan vaikeinta aikaa. Ollaan jo pitkään oltu hallissa, tehty kovasti duunia. Mutta samalla ilmat alkaa ulkona olemaan kauniita ja kauden alkuun tuntuu olevan pelaajien päässä vielä pitkä aika. Nyt kuitenkin pääsemme ulos harjoittelemaan ja luonnonnurmelle. Toivottavasti kun palaamme takaisin Seinäjoelle, pääsisimme myös täällä ulos harjoittelemaan, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tunnelmia leirin alla.

Ensimmäisestä harjoitusottelusta FH:ta vastaan pyritään järjestämään nettistriimi ja paikanpäältä tulee muutenkin joka päivä uutisia ja videoita SJK:n sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille. Peleistä tulee myös videokoosteet, sekä pyritään järjestämään liveseuranta SJK:n Twitteriin. SJK julkistaa leiriltä myös uuden pelaajasopimuksen, josta kerrotaan lisää myöhemmin.

Jollet vielä seuraa SJK:ta Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa, ota nuo haltuun samantien. Myös SJK TV:n oma kanava löytyy YouTubesta.

Mukaan Espanjaan lähtee koko SJK:n valmennusjohto, sekä kaikki sopimuspelaajat, lukuunottamatta yo-kirjoituksien parissa ahertavaa Joona Ala-Hukkalaa, sekä loukkaantuneena ollutta Emil Lidmania. Molemmat osallistuvat kuitenkin Kerho 07:n harjoituksiin ja lauantain harjoitusotteluun. Kumppanuusseura FC Jazzin mukana oleva Elias Ahde jää niin ikään kotisuomeen. Kaikki pelaajat ovat myös terveitä ja pelikunnossa.
Pelaajien ja joukkueenjohdon lisäksi matkaan lähtee SJK:n mediatiimi ja seurajohtoa.

SJK Marbellassa 14.-20.3. 2015.
FH (IS) vs. SJK ma 16.3. klo 17.30

Marbella FC (ESP) vs. SJK to 19.3. klo 16.30