123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa torstaina 18.7. vieraskentällä Oulun Raatissa OPS:n klo 18.30.

Tuossa ottelussa SJK:lla on mukana ensimmäistä kertaa uusi vahvistus Akseli Pelvas, jonka siirto Seinäjoelle vahvistettiin aiemmin tiistaina.

SJK johtaa edelleen sarjaa, vaikka kahdessa edellisessä ottelussa on jäänyt täydet pisteet saamatta. Ensin Ilves onnistui yllättämään SJK:n kotikentällään ja viime lauantaina SJK tasasi pisteet AC Oulun kanssa.

Esityksessä ei sinänsä ole vikaa ollut, kun hallinta on molemmissa peleissä ollut Kerholla, mutta maalintekoon kaivataan lisää terävyyttä. Paikkoja ainakin luodaan suuret määrät. SJK lähtee nyt Ouluun kääntämään kurssia takaisin voitolliseksi. Toivottavasti myös Pelvas onnistuu heti ensimmäisessä ottelussaan.

Tällä viikolla pelataan toinenkin ottelu, kun SJK isännöi vielä sunnuntaina FC KooTeePeeta kotikentällään.

SJK jäi tasapeliin kotikentällään AC Oulun kanssa viime lauantaina

OPS hyvässä vireessä

Oulun Palloseura lähtee peliin hieno voitto vyöllään, kun se edellisessä ottelussa kaatoi PK-35 Vantaan 2-0 luvuin ja valmentaja Luiz Antonio hehkutti voiton tulleen kauden parhaalla esityksellä.

Ennen tuota voittoa OPS tosin hävisi kolme edellistä otteluaan ja joukkue löytyy niiden myötä sarjasta sijalta kuusi. Kovempaa sijoitusta oli ennen kauden alkua tarkoitus tavoitella ja jopa liiganoususta haaveiltiin.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SJK oli 2-0 vahvempi ja maalintekijöinä oli tuolloin Josu ja Justin Moose. OPS on muuttunut hiukan sitten tuon toukokuisen kohtaamisen, kun vaarallinen laitapelaaja Jean Fridolin Nganbe Nganbe siirtyi FC Lahteen loppukauden mittaiselle lainalle.

Vaarallisia yksilöitä OPS:ssa kuitenkin riittää edelleen, kuten toinen vikkelä laitahyökkääjä Cornelius Stewart, joka onnistui myös maalinteossa oululaisten edellisessä ottelussa.

OPS:n puolustukseen tehnee paluun edellisen pelin huilannut Augustine Jibrin.
Kokenut toppari Pekka Räisänen ja hyökkääjä Washilly Tshibasu ovat kuitenkin sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Justin Moose onnistui maalinteossa viime lauantaina ja hän osui myös edellisessä kohtaamisessa OPS verkkoon.

Tahvanainen sivussa pari viikkoa

Timo Tahvanainen loukkasi nivusensa SJK:n lauantaisessa tasapelissä AC Oulua vastaan. Vamma ei ole niin paha kuin aluksi pelättiin, mutta pitänee miehen sivussa pelikentiltä pari viikkoa.
Myös Jyri Hietaharjulla on pikkukolhuja ja hänen pelaamisensa torstaina on vielä epävarmaa.

Pelikieltoja ei SJK:lla ole, ja uusi vahvistus Akseli Pelvaskin on pelikelpoinen torstain kamppailussa.

SJK tarvitsee nyt onnistumisia, tai muuten loistavasti sujunut kausi kääntyy nopeasti heikompaan suuntaan. Tällä viikolla kurssin palauttamiseen on kaksi mahdollisuutta ja näistä torstaina on ensimmäinen.

OPS – SJK Oulun Raatissa torstaina 18.7. klo 18.30.
Pelistä on tulossa liveseurantaa twitteriin.

Akseli Pelvas tehnee debyyttinsä SJK paidassa torstaina.