123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkue kohtaa lauantaina 2.3. klo 13.00 harjoitusottelussa Oulun Arina Areenalla AC Oulun.

Kohtaaminen on joukkueille talvikaudella jo kolmas ja kumpikin on voittanut kertaalleen.

Ensin Tammiturnauksen finaalissa Pietarsaaressa Oulu yllätti Kerhon 2-3 luvuin ja toisella kertaa kohtaamisen vei Seinäjoella nimiinsä SJK 5-3 luvuin.

Maaleja näiden kahden kohtaamisesta voi siis odottaa ja molempien joukkueiden hakiessa etulyöntiasemaa tulevalle kaudelle, on peli välillä kunnon taistelua kentälläkin. Molemmat vannovat silti kauniin pelin nimiin ja molemmat tykkäävät liikuttaa palloa nopeasti maata pitkin.

Mukava lauantai-iltapäivän ottelu luvassa Oulussa siis ja kannattaa siellä päin liikkuvien suunnistaa hallille.

AC Oulun kone hiukan yskähdellyt

Loistavia otteita tammikuussa esittäneen AC Oulun talvikausi kääntyi helmikuussa hieman eri suuntaan ja tulokset treenipeleissä sekä Suomen Cupissa eivät ole mairitelleet.

Silti valmentajansa Rauno Ojasen opeilla joukkue jaksaa uskoa omaan pelitapaansa ja niin pitääkin, sillä talvella ei pisteistä pelata ja oululaiset pelaavat parhaimmillaan todella kaunista jalkapalloa.

Pelin sieluna oululaisilla kuitenkin on edelleen konkari Mika Nurmela, joka ei ole vielä toistaiseksi ilmoittanut omia jatkosuunnitelmiaan kauden suhteen.
Jos Nurmela ei huikeaa uraansa jatka, on AC Oulun mietittävä palettiaan varmasti uusiksi. Sillä niin tärkeästä pelaajasta joukkueelle on kyse.

Oulussa tehdään toki myös loistavaa juniorityötä, joten eiköhän sieltä ennen pitkää uusi Nurmela joukkueelle kuitenkin löydy.

Tähän peliin AC Oulu lähtee kuitenkin nöyyryytettynä, sillä se hävisi Suomen cupissa nolosti Kolmosessa pelaavalle Pietarsaaren JBK:lle armottomin 3-0 luvuin. Ja siten heidän Cup-junansa tyssäsi ennen kuin se pääsi kunnolla edes matkaan asemalta.

Jälleen uusi testimies mukana

Seinäjoen Jalkapallokerholla on jälleen uusi testimies ottelussa mukana, sillä jo viime viikonloppuna Kerho 07:n paidassa maalin iskenyt, vasta 17 vuotias virolainen hyökkääjälupaus Marten Saarlas on antamassa näyttöjä SJK:lle seuraavat pari viikkoa.

Amsterdamin Ajaxissa muutamaan otteeseen näytillä ollut ja Viron poikien maajoukkueessa säännöllisesti pelaavaa Saarlasta pidetään lupaavana laitahyökkääjänä ja viime kaudella nuorukainen pelasi kasvattajaseuransa FC Levadia Tallinnan paidassa 6 ottelua, onnistuen iskemään niissä kolme maalia.

SJK:ssa Saarlas pystyisi tarvittaessa edustamaan myös U19 joukkuetta ikänsä puolesta, mutta potentiaalia on jopa edustusjoukkueen mukaan.

Kerhon mukana Ouluun matkaa myös vielä ilman sopimusta oleva ruotsalainen maalivahti Joakim Jans sekä serbialainen puolustaja Pavle Milosavljevic. Molempien otteet vakuutivat kuitenkin seurajohtoa jo KOMIA-turnauksessa ja sopimusneuvottelut ovat molempien kanssa parhaillaan käynnissä.

SJK matkustaa Ouluun kovalla nipulla ja pikkukolhuja tai flunssavaivoja lukuunottamatta, kaikki sopimuspelaajat ovat peikunnossa. Ikävin takaisku tietenkin on maalivahti Luis Fernando, jonka kausi loppui jo KOMIA-turnauksessa tulleeseen ikävään loukkaantumiseen.

Ottelusta tulee liveseuranta SJK Facebook sivuille ja tuloksia pyritään ilmoittamaan myös Wallsport areenalla, missä pelataan samaan aikaan SJK U19 – SK Tääksi harjoitusottelua.

AC Oulu – SJK lauantaina 2.3. klo 13.00 @ Arina Areena, Oulu.