123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kutsuu kaikki alle 15-vuotiaat etelä-pohjalaiset lisenssipelaajat vieraakseen SJK – MYPA Veikkausliigaotteluun, joka pelataan keskiviikkona 4.6. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä.

Haluamme olla koko maakunnan edustaja Veikkausliigassa ja olemme miettineet omia pyrkimyksiämme tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Uskomme että me kaikki futisihmiset maakunassa näemme tärkeänä liigajoukkueen olemassaolon, kertoo SJK toimitusjohtaja Kari Martonen ja hallituksen jäsen Markku Vesala allekirjoittamassaan kirjeessä alueen seuratoimijoille.

SJK:ssa pelaa useita alueen kasvatteja ja samalla laadukkatia kotimaisia sekä ulkomaisia pelaajia, joiden taidot antavat hienoa live-nähtävää junioreille.

Olemme suunnitelleet tulevan MYPA kotiottelun ympärille tapahtumaa maakunnan alle 15-vuotiaille lisenssipelaajille, tarjoamalle heille ilmaisen sisäänpääsyn peliin, jatkaa Martonen ja Vesala.

SJK haluaa olla koko maakunnan joukkue sekä tukea lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Kuva torstaina pidetystä Pihapelipäivän tapahtumasta.

SJK on lähettänyt kutsut seurojen yhteyhenkilöille, jotka tiedottavat ihmisiä omissa seuroissaan.
Seurojen yhteyshenkilöt tilaavat ilmaisliput ja jakavat nämä junioreille.

Ottelun puoliajalla pidetään seurojen välinen rankkarikilpailu, joissa kunkin seuran edustaja kilpailee muiden seurojen edustajia vastaan. Rankkarikisassa on mm. lippupalkintoja ja se on samalla varmasti kokemuksena mielenkiintoinen, kun noin 2000 – 3000 katsojaa on sitä seuraamassa ja hurraamassa suorituksille.

Kaikenkaikkiaan viisitoista alueen seuraa on kutsuttu mukaan tapahtumaan.
Yksi kutsutuista on Ilmajoen Kisailijat, jotka tulevat paikalle jopa sadan hengen joukolla.

Meiltä lähtee hyvä edustus Ilmajoelta paikalle tapahtumaan. On ehdottomasti tärkeää koko maakunnalle että meillä on täällä Veikkausliigaseura. Se toimii esimerkkinä ja innoittajana kaikille alueen lapsille ja nuorille, sekä lisää entisestään kiinnostusta jalkapalloon, kertoo Ari Loukasmäki Ilmajoen Kisailijoiden jalkapallojaostosta.

SJK:n oma junioritoiminta esittäytyy 23.6. pelattavassa SJK – FC Honka ottelussa ja tuosta tapahtumasta luvassa lisää juttua lähempänä.

Tiedustelut ja lisätietopyynnöt SJK:n toimitusjohtaja Kari Martoselle sähköpostitse: kari.martonen@sjk2007.fi