123 456 7890

SJK-konsernin yhtiöiden liiketoimintajohtajana aloittaa 1.10.2018 alkaen Sami-Petteri Kivimäki. Kivimäen vastuulla on kehittää SJK-konsernin liiketoimintoja ja johtaa niitä kohti konsernin strategian mukaisia tavoitteita. SJK-konsernin talousjohtajana on jo aiemmin tänä syksynä aloittanut Heikki Leppänen.

SJK-konserniin kuuluvat; SJK, SJK Akatemia, OmaSp Stadion, Wallsport Areena, W-media & Management, DBC-Seinäjoki sekä Botnia Real Estate Advisor, joka hallinnoi asunto- ja osakeomistuksia. Näiden toimintojen yhdistämisestä on käyty keskusteluja jo kolmen vuoden ajan ja nyt ne ovat toteutumassa uusien rekrytointien myötä. Liiketoimintajohtaja Kivimäen tehtävänä on rakentaa SJK-konsernin liiketoiminta-organisaatio, yhteistyössä hallituksen ja talousjohtaja Leppäsen kanssa.

SJK on ollut tähän asti hieno tarina ja nyt tähän tarinaan ollaan kirjoittamassa uutta lukua. Edessä on uusi vaihe, jossa konsernirakennetta ja toimintatapoja tullaan uudistamaan voimakkaasti, sanoo SJK:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

Organisaation toimintaa ja henkilöstön toimenkuvia selkeytetään ja tähän työhön on kartoitettu intohimoisia ihmisiä, joilla on omalta osaltaan annettavaa seuralle. Sami-Petteri suhtautuu työhönsä intohimolla ja on osoittanut kykynsä tulokselliseen johtamiseen urheilun parissa. Seinäjokisena hänellä on myös vahvat siteet Etelä-Pohjanmaalle. Näemme hänessä ison potentiaalin tulevaisuuden johtajana urheilun parissa ja hän on todella motivoinut vastaamaan asettamiimme haasteisiin, jatkaa Sarajärvi.

Liityn erittäin motivoituneena SJK:n organisaatioon ja näen tämän isona mahdollisuutena. Minulla on ollut pitkään tavoitteena työskennellä ammattilaisurheilun parissa, ja nyt se konkretisoituu vieläpä oman synnyinkaupungin hienossa organisaatiossa, kertoo SJK-konsernin liiketoimintajohtajana aloittava Sami-Petteri Kivimäki.

SJK-konserni on ammattilaisurheilussa poikkeuksellinen. Urheilun tukena on monipuolista liiketoimintaa ja puitteet ovat valtakunnan kärkeä. Menestyksen ratkaisee kuitenkin joka osa-alueella laadukas ja työteliäs arki, johon tuon oman esimerkkini ja panokseni, Kivimäki jatkaa.

Kivimäki aloittaa työnsä perehtymällä organisaatioon ja sen toimintatapoihin sekä tapaamalla henkilöstöä tutustuakseen ihmisiin ja nykyiseen toimintaan. Hänen apunaan tässä toimii talousjohtaja Leppänen, joka on jo ehtinyt tutustumaan organisaation toimintaan reilun kuukauden ajan.

Sami-Petteri ”Sämpy” Kivimäki on entinen Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö sekä menestyksekäs pelinjohtaja useissa pesäpallon pääsarjaseuroissa. Kivimäki on työskennellyt johtamisen konsulttina ja hän on tunnettu luennoija sekä yritysvalmentaja. Lisäksi hän on toiminut asiakkuuspäällikkönä PRP:llä.

Heikki Leppänen on työskennellyt aiemmin muun muassa KPMG:llä tilintarkastajana ja FinCapissa. Hänellä on laaja kokemus erikokoisten yhtiöiden toiminnan organisoinnista sekä syvä ymmärrys liiketoimintaprosesseista ja niiden kehittämisestä.