123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi perjantaina 20.12. harjoitusottelussa Kakkosessa pelaavaa Tampereen Pallo-Veikkoja.

Ottelu on samalla alkavan kauden ensimmäinen ja vuoden 2013 viimeinen SJK ottelu.

SJK:lla on pelissä mukana kolme testipelaajaa, maalivahti Juha Tuomi, laitapelaaja Patrick Aaltonen, sekä hollantilainen puolustaja Maikel Verkoelen, joka tulee PSV:n organisaatiosta. PSV:tä hän on edustanut junioritasolla kahdeksanvuotiaasta lähtien ja myös edustustasolla parissa Hollannin cup ottelussa, sekä yhdessä Europa Leaguen ottelussa. 21-vuotiaalla Verkoelenilla on tilillään myös muutama Hollannin U17 ja U19 maajoukkueen ottelu.

Testimiesten lisäksi näyttöpaikkoja ottelussa tulee myös omille junioreille.

Matsi potkaistaan käyntiin klo 18.15 ja paikkana on tuttu Wallsport Areena.

Omista nuorista mukaan nostettu Joona Ala-Hukkala (edessä) ja hollantilainen Maikel Verkoelen (takana), nähdään melko varmasti perjantaina kentällä.

TPV:n mukana tuttuja

Kakkosen länsilohkossa ensi kaudella pelaava Tampereen Pallo-Veikot, ei ole koskaan aiemmin SJK:ta vastaan pelannut. Silti Seinäjoelle matkaavan joukkueen riveissä nähdään useita tuttuja, kun mm. vielä viime kaudella SJK:ta edustanut maalivahti Tuomas Karjanlahti pelannee Palloveikkojen maalilla näyttöjä antamassa. Myös muita tuttuja pelimiehiä löytyy TPV:n riveistä.

Jari Pylkösen valmentama TPV lähtee ensi kauteen tavoittelemaan nousua Ykköseen. Viime kaudella tavoite oli sama, mutta lopulta Ykköseen karsintojen kautta noussut Porin FC Jazz osoittautui lohkossa ylivoimaiseksi ja TPV:n oli tyytyminen toiseen sijaan.

Taitoa joukkueesta löytyy, nuoria lupaavia pelaajia sekä kokeneita ylemmilläkin sarjatasoilla pelanneita konkareita.

Joukkueen keskikenttää dominoi aikoinaan SJK:ssa pitkään näyttöjä antanut Sergei Korsunov ja hänellä on kaverinaan aikoinaan Tampere Unitedissa ja Italiassa nuorena käväissyt Jusu Karvonen.

Joukkue pyrkii pelaamaan nättiä lyhytsyöttöpeliä ja siten kehittämään joukkueen pelisysteemiä jo korkeampia sarjatasoja varten. Joten varmasti mielenkiintoinen vastustaja ainakin pelissä tullaan näkemään.

Seinäjoella koko aiemman uransa pelannut Tuomas Karjanlahti nähtäneen TPV maalilla perjantain ottelussa.

Chris Cleaver tekee valmentajadebyyttinsä.

Koska SJK päävalmentaja Simo Valakari matkusti jo torstai-iltana kohti Barelonaa, katsastamaan V KOMIA-turnaukseen Spain XI nimellä tulevaa nuorista espanjalaispelaajista koottavaa joukkuetta, tekee juuri valmennusuransa aloittanut Chris Cleaver valmentajadebyyttinsä saman tien joukkueen vastuuvalmentajana.

Simo on toki Cleaverille ja joukkueelle tarkat ohjeet antanut sekä pelisysteemit iskostanut, mutta silti debyytti pääsee vähän yllättämään joukkueen kokeneen ex-kapteenin.

Onhan se vähän outo tilanne, kun olin vielä viime kaudella itse kentällä, mutta kyllä johtaminen on minulle jo ennestään tuttua, kommentoi valmentaja Cleaver.

Tietenkin haluan aloittaa uuden urani heti voitolla, joten voittoa lähdemme huomenna ainakin hakemaan, jatkaa Cleaver epäröimättä.

SJK lähtee pelissä kokeilemaan uusia pelaajia ja pois riveistä on ainakin kaikki pikkukolhuista kärsineet pelimiehet. Samoin flunssasta juuri toipuneet ja pitkäaikaisloukkaantuneet ovat sivussa. Tämä tarjoaakin näyttöpaikkoja nuorille pelaajille ja takaa peliaikaa täällä nyt näyttöjä antamassa oleville pelaajille.

Liput otteluun maksaa 5 euroa, mutta SJK huivi kaulassa tai SJK kausi- ja kannattajakorteilla pääsee ilmaiseksi sisään.

Yläkerran pubi ei tällä kertaa ole auki, mutta alakerran kahvio palvelee normaalisti. Samoin SJK Shop on auki, joten samalla voi ostaa pukinkonttiin SJK fanituotteet tai tilata SJK Kausikortit.

Harjoitusottelu SJK – TPV perjantaina 20.12. klo 18.15 alkaen, Wallsport Areenalla.

Tervetuloa viihtymään ja katsastamaan miltä uusiutunut SJK näyttää!

Ex-Kapteeni Chris Cleaver tekee perjantaina valmentajadebyyttinsä ja toivoo voittoisaa alkua uudelle uralleen.