123 456 7890

SJK pelaa Espanjanleirin toisessa ottelussa, tänään torstaina, paikallista RB Linenseä vastaan. Ottelu alkaa klo 17.00 Suomen aikaa ja se pelataan Marbella Football Centerin pääkentällä.

Todennäköisesti ottelusta ei ole luvassa livestreamiä, mutta SJK:n Twitter seuraa peliä paikanpäältä ja peli myös taltioidaan, joten kooste saadaan sivuille viimeistään lauantaina. SJK matkustaa takaisin kotiin aikaisin perjantaiaamuna.

Alunperin SJK:n piti pelata tänään paikallista Marbella FC:tä vastaan, mutta vastustaja vaihdettiin kovempaan ja teknisempään.

Saadaan leirin toinen kansainvälinen ottelu ja olemme halunneet pelata erilaisia vastustajia vastaan. Olemme tähän mennessä pelanneet pohjoisen joukkueita vastaan, Sundsvall, FH ja Levadia, mutta nyt saamme täysin erilaisen joukkueen. Taitavan ja teknisen, arvioi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tulevaa vastustajaa.

Nyt on jo varmaa, että tänään SJK:n paidassa tekee debyyttinsä uusi pelaaja Henri Aalto, joka katseli vielä FH matsin vaihtopenkiltä.

SJK – RB Linense (ESP) torstaina 19.3. klo 17.00 Marbella Football Centerissä.

SJK:n pelipaidat valmiina hotellin kokoustilassa.

RB Linense, Gibraltarista Andalusiaan

Real Balomp�dica Linense – lyhennettynä ja yleisesti tunnettu nimellä RB Linense. Seura on perustettu vuonna 1912 Gibraltarissa, mutta ensimmäinen virallinen sarjamatsi Espanjan kansallisissa sarjoissa on pelattu kuitenkin vasta 1921. Kotikaupunki on Andalusian maakunnassa oleva La Linea de la Concepci�n. Kaupunki sijaitsee aivan naapurimaa Gibraltarin rajalla. Joukkueen lempinimi on La Balona.

Seura on pelannut pääasiassa Espanjan kolmannella sarjatasolla, mutta on historiassaan voittannut mm. Andalusian mestaruuden ja pelannut Espanjan toisella sarjatasolla yhteensä kuus kautta. Tällä hetkellä seura pelaa kolmannella sarjatasolla Segunda Division B:ssä, jossa sillä on parhaillaan erinomaiset asetelmat nousta toiselle sarjatasolle. Joukkue on nousupaikalla neljäntenä. Viime vuosina se on ollut useampaan kertaan lähellä nousua ylemmäs, mutta unelma on kariutunut karsintaotteluissa. Paikallisten mukaan Linense on yksi Segunda division B:n vahvimmista joukkueista.

Peliotteet on viime aikoina kuitenkin hiukan ailahdelleet ja RB Linense on sen takia tippunut neljänneksi, oltuaan aiemmin toisena Cadizin takana. Edellinen ottelu 15.3. päättyi vierastappioon 1-0 luvuin, mutta edellinen kotiottelu oli selvää Linensen hallintaa 3-0 luvuin. Viimeiset viisi otteluttelua on päättynyt voittoihin vain kahdesti ja tappioita on tullut kolme. Maalisuhde näistä 9-9 joten Linense pelaa maalirikkaita otteluita. Seuraava ottelu sarjassa se pelaa ensi sunnuntaina 22.3. kun se kohtaa Cartagenan kotikentällään. Tuohon peliin Linense on selkeä ennakkosuosikki.

Pelaajista Ximo Forner on entinen Villarrealin ja Valencian puolustava pelaaja. Hän on 27-vuotias ja on pelannut myös Kreikassa AE Larisan joukkueessa kaudella 2014, ennen siirtymistään RB Linensen riveihin.

Keskikentän puolustavassa roolissa pelaa 25-vuotias, 185 senttinen Senegalilainen Abdoulaye Fall, joka on Benfican junioriakatemian kasvatti ja on pelannut Espanjan C�dizissa yli 50 ottelua, ennen siirtymistään Linensen riveihin.

Seuraa valmentaa Rafel Escobar Obrero.

Joukkueen värit on musta ja valkoinen ja se pelaa pystyraidallisissa peliasuissa, samaan tapaan kuin Suomen TPS tai VPS. Vierasasu on vihreä. Kannattajaryhmä on sarjatasoon nähden iso ja erittäin uskollinen. Ja se on myös varsin äänekäs. Paikallinen Canal+ teki seurasta tunnin mittaisen dokumentin ja sitä pääsee katsomaan tästä linkistä.