123 456 7890

SJK on sopinut kolme harjoitusottelua lähiviikoille, kun se matkaa ensin 5.3. Norjaan Tromsø IL:n vieraaksi, sitten 8.3. HJK:n vieraaksi Helsinkiin ja lauantaina 11.3. kohdataan kotona TPS. Vielä ennen harjoitusotteluiden putkea, SJK kohtaa ensi lauantaina Liigacupin lohkovaiheen päätösottelussa Ilveksen, ja tarkempi otteluennakko on tulossa SJK:n kanaviin huomenna torstaina.

Norjan pääsarjaseura Tromsø IL kutsui SJK:n vieraakseen kauden ensimmäiseen Alfheim Stadionilla pelattavaan ”talviklassikkoon”, eli norjalaisittain Vinterkampeniin. SJK matkustaa ensi viikon loppuna Pohjois-Norjassa sijaitsevaan Tromssaan, ja ystävyysottelu pelataan siellä sunnuntaina 5.3. klo 14:30 Suomen aikaa. Vielä ei ole tiedossa, saadaanko sieltä Suomeen oma suora lähetys ottelusta, ja tarkemmin lisätietoa saa pari päivää ennen ottelua tulevasta otteluennakosta.

Tuon jälkeen SJK kohtaa heti keskiviikkona 8.3. HJK:n Helsingin Bolt Areenalla klo 17:00 harjoitusottelussa ja ottelu näkyy maksullisen HJK TV:n kautta.

Kotikentällä SJK:n näkee seuraavan kerran lauantaina 11.3. klo 14:30, kun Ykkösen kärkijoukkueisiin povattu TPS saapuu Seinäjoelle vieraaksi. Ottelu pyritään pelaamaan OmaSp Stadionilla, jos säät sen vain sallivat. Muuten ottelu pelataan Wallsport Areenalla. Muista tarkistaa otteluviikolla, SJK:n nettisivujen ennakosta ja otteluohjelmista tarkka pelipaikka ja -aika.

SJK tulee pelaamaan myös näiden jälkeen lisää harjoitusotteluita, ja Veikkausliigan kausi alkaa keskiviikkona 5.4. klo 18:00 kotiottelulla SJK – FC Haka. Suomen Cupin SJK aloittaa 3. kierrokselta ja se pelataan vasta kun Veikkausliiga on jo käynnissä, eli 26.4. Arvonta tuolle kierrokselle on perjantaina 14.4. Muista mahdollisista harjoitusotteluista tiedotetaan, kun niiden paikat ja ajat ovat varmistuneet. Löydät kaikki jo sovitut ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. 

Kausikortit kaudelle 2023 myynnissä Ticketmasterin-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa.