123 456 7890

Kauden päättyessä myös osa pelaajasopimuksista päättyy ja osa pelaajista ei jatka seuran riveissä enää kaudella 2020. Tällä hetkellä on tiedossa, että varmuudella SJK:n jättävät maalivahti Mihkel Aksalu, puolustajat Jarkko Hurme, Dani Hatakka, Joel Mero ja Trevor Elhi, sekä keskikenttäpelaajat tai hyökkääjät, Obed Malolo, Dion Acoff, Matheus Batista ja Zakaria Beglarishvili.

Aksalun ja Hurmeen lähdöstä tiedotettiin jo viime viikon aikana ja heidän kommenttejaan on luettavissa SJK:n sivuilta.

Pisimpään SJK:ta tänään jättävistä muista pelaajista on edustanut puolustaja Dani Hatakka, joka tuli SJK-paitaan ensin lainasopimuksella norjalaisesta Brannista maaliskuussa 2017 ja siirrosta tehtiin pysyvä tammikuussa 2018. Hän pelasi SJK:ssa 55 Veikkausliigaottelua, tehden niissä neljä maalia.

Keskikenttäpelaaja Obed Malolo tuli SJK-paitaan HJK:sta huhtikuussa 2017 ja hän on pelannut SJK:ssa 36 Veikkausliigapeliä ja onnistunut maalinteossa kahdesti.

Puolustaja Joel Mero littyi SJK:n riveihin kesän siirtoikkunassa heinäkuussa 2017, Saksan Borussia Mönchengladbachista. Mero pelasi SJK:ssa 49 Veikkausliigan ottelua ja onnistui niissä kahdesti maalinteossa.

Haluan kiittää kaikkia edellä mainittuja pelaajia ja toivottaa heille kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Tällä hetkellä katseemme on tiukasti eteenpäin ja tulevan kauden joukkueemme rakennus on jo hyvässä vauhdissa, Dorman jatkaa.

Veikkausliigan kausi 2019 saatiin päätökseen viime viikonloppuna, mutta nousunsa Ykköseen jo varmistanut SJK Akatemia pelaa vielä ensi lauantaina 26.10. klo 14:00 oman kautensa päätösottelun. Vieraaksi OmaSp Stadionille saapuu tuolloin Kakkosen nousukarsintasarjassa RoPS II. Tervetuloa!