123 456 7890

SJK:n yleisökeskiarvo tällä hetkellä on 2300 katsojaa / peli ja se on Veikkausliigan kolmanneksi suurin. Edellä ainoastaan HJK ja FC Lahti. SJK:n takana neljäntenä tulee Pohjanmaan paikalliskilpakumppani VPS. SJK ilmoittaa kotiotteluistaan vain paikalla olevat katsojat, eikä mukaan lasketa poissaolevia kausikortilaisia tai muita vapaalippulaisia.

Myös vieraspeleissä SJK on hieman yllättäen ollut kaikkein kiinnostavin vierailija yli 2600 yleisökeskiarvollaan. SJK johtaa vierasyleisökeskiarvossa jopa toisena tulevaa HJK:ta ja kolmantena olevaa TPS:ää, joka vierailee sopivasti Seinäjoella tänä sunnuntaina.

SJK asetti ennen kauden alkua kunnianhimoisesti yleisökeskiarvotavoitteeksi 2500 katsojaa / ottelu ja sarjasijoitukseksi paikan viiden parhaan joukosta. Ennen sunnuntaina pelattavaa SJK – TPS ottelua sijoitus on tällä hetkellä Veikkausliigassa toinen. Kaudesta on tuo ottelu mukaan laskettuna viisi peliä jäljellä ja kotipelejä vielä noista kolme.

Vertailuna Seinäjoen toiseksi kiinnostavin urheiluseura JymyJussit, keräsi Superpesiksessä tällä kaudella keskiarvoksi 1682 katsojaa / ottelu. Salibandyliigan SPV kerää noin tuhannen ihmisen yleisökeskiarvon / ottelu. Heillä uusi kausi on vasta alkamassa.

Veikkausliigan yleisömääriä pääsee katselemaan tästä tilastosta: Veikkausliigan yleisömäärät

SJK:n loput kotiottelut Keskuskentällä:
Su 21.09. klo 16.00 SJK – TPS

Su 05.10. klo 14.00 SJK – VPS

La 25.10. klo 14.00 SJK – MYPA

SJK – MYPA ottelu on samalla kauden päätösottelu ja samana iltana vietetään Sorsanpesällä suuria kauden 2014 päätösjuhlia.

Keskuskenttä on pullistellut katsojista tälläkin kaudella.