123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho aloittaa yhteistyössä markkinointitoimisto BSTR:n kanssa Markkinointiakatemian, joka tarjoaa opiskelijoille ja muille lupaaville kyvyille täysin uudenlaisen väylän kehittyä urheilu- ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilaiseksi ja luoda verkostoja tulevaisuuden työelämää varten.

Markkinointiakatemia on suunnattu markkinointi- media- ja viestintäalojen sekä esimerkiksi kauppatieteiden tai liiketalouden opiskelijoille, mutta akatemialaisten tehtävänkuvia voidaan muokata myös monen muunlaisen taustan omaaville hakijoille. Haku Markkinointiakatemiaan avautuu torstaina 23.02.2023 klo 10:00 osoitteessa https://sjk.fi/markkinointiakatemia.

Markkinointiakatemia tarjoaa mahdollisuuden päästä tekemään markkinointia ja viestintää suurelle fanaattiselle ja sitoutuneelle yleisölle. Harjoittelijoilla on mahdollisuus nähdä ja kokea huippu-urheilun tiivis yhteisö. Lisäksi akatemialaiset pääsevät hyppäämään monenlaisten tapahtumien keskiöön upeassa toimintaympäristössä. Akatemiaan osallistujalla on vapaus toimia ja mahdollisuus luoda erottuvaa sisältöä.

–On usein vaikea ottaa se eka steppi työelämään. SJK Markkinointiakatemia yhdessä molempien organisaatioiden raudanlujien ammattilaisten tuella tarjoaa mahdollisuuden tuon askeleen ottamiseen, kertoo BSTR:n Tero Luoma

BSTR on markkinointitoimisto, joka auttaa asiakasyrityksiä kasvamaan ja menestymään luovien ideoiden ja järjestelmällisen markkinoinnin avulla.

–Oikeanlaisella harjoittelupaikalla voi olla kriittinen vaikutus oman alan työllistymiseen opintojen jälkeen. BSTR:n ja SJK:n yhteisen markkinointiakatemian tarkoitus on antaa harjoittelijoille aidosti iso etu tulevaisuuden työelämään. Sen lisäksi että akatemialaisten kehityspolku pyritään rakentamaan hyödyllisten ja opettavaisten tehtävien pohjalle, SJK-konserni kykenee tarjoamaan myös ainutlaatuisen verkostoitumiskanavan paikallisen yritysverkoston sekä jopa kansainvälisten toimijoiden kanssa, kertoo Tommi Kilpiö Seinäjoen Jalkapallokerhosta.

SJK-konserni on monialainen kokonaisuus, jossa huippu-urheilun markkinoinnin lisäksi akatemialaisilla on mahdollisuus saada näköalapaikka myös tapahtumabisnekseen ja ravintolaliiketoimintaan.

Harjoittelusta SJK Markkinointiakatemiassa on mahdollista saada arvokkaan kokemuksen lisäksi rahallinen palkkio.

Lisätietoja antavat

Tommi Kilpiö
Seinäjoen Jalkapallokerho
040 820 5920
tommi.kilpio@sjk.fi

Tero Luoma
Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
BSTR Luova markkinointitoimisto
0400 918 288
tero.luoma@bstr.fi