123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa kauden toisen Veikkausliigaottelunsa lauantaina 19.4. klo 16.00, Turun Veritas Stadionilla, missä se saa vastaansa isäntäjoukkue FC Interin.

SJK Kannattajat järjestävät otteluun bussikuljetuksen, johon voi ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen kannattajat@sjk2007.fi

Keskiviikosta 9.4. alkaen ilmoittautua voi myös Wallsport Areenan kahviossa olevaan ilmoittaumislistaan. Matkan voi myös maksaa tuosta päivästä alkaen Wallsportin kahvioon, alennusta varten nimellä varustettu SJK Kannattajakortti on esitettävä maksun yhteydessä. Maksukuitti toimii pääsylippuna bussikuljetukseen ja matka tulee olla maksettu ennen bussiin nousemista. Joten pidä kuitti tallessa!

Matkan hinta on SJK Kannattajakorttilaisille 20 euroa ja ilman korttia 25 euroa. Matka ei sisällä pääsylippua peliin, joka on alennusryhmistä riippuen 12-16 euroa. Pääsylippumaksut kerätään bussissa käteisenä. Interin kotipelien alennusryhmiin pääsee tutustumaan FC Interin nettisivuilta.

Matkaan lähdetään Wallsport Areenalta klo 11.00 ja paluu on samaan paikkaan noin klo 22.00 paikkeilla.

Ottelu pelataan Turun Veritas Stadionilla, joka on yksi moderneimmista ja komeimmista jalkapallostadioneista Suomessa. SJK Kannattajat sijoitetaan ottelussa omaan katsomonosaansa.

Bussireissulle päästäkseen täytyy olla 18-vuotta täyttänyt tai vanhemman vastuuhenkilön mukana matkaava alaikäinen. Tiedustelut sähköpostitse yllä olevasta osoitteesta.

Lähde mukaan kannustamaan SJK:ta voittoon! Vierasreissuilla on tunnelmaa!

SJK Kannattajat viime kesänä Valkeakoskella.