123 456 7890

Reilu 600 lasta ja nuorta kerääntyi paikalle vanhempineen, kun seuran junioripelaajat palkittiin kauden päätöstilaisuudessa. Tilaisuudessa jaettiin myös henkilökohtaisia palkintoja eri ikäluokkien ansioituneille pelaajille.

Ensimmäinen vuosi kun mentiin seurasuunnitelman mukaan ja se on otettu positiivisesti vastaan. Monissa ikäluokissa on tullut menestystä ja tavoitteita on täytetty. Kehitystä on tapahtunut paljon. Kokonaisuutena olen tyytyväinen tähän kauteen ja tulevaisuus näyttää hyvältä, kommentoi SJK-junioreiden valmennuspäällikkö Kari Kiviluoma.

SJK-junioreista löytyy joukkueet F-junioreista B-junioreihin. Toimintaa on myös tytöille ja erityisliikuntaryhmille. Pallokoulun lisäksi, perheen pienimmät pääsevät tutustumaan jalkapalloon SnadiKerhossa, jossa 3-5 -vuotiaat pitävät hauskaa leikin kautta. SJK-junioreiden toimintaan pääset tutustumaan tarkemmin tästä linkistä.


Lauantaina 31.10. SJK järjestää koko perheen mestaruusriehan Seinäjoen Wallsportilla klo 12.00 – 14.00. Tule juhlimaan koko perheen voimin SJK:n historiallista Suomen mestaruutta.