123 456 7890

SJK:n juniorijoukkueita C-nuorista aina 3-5 vuotiaiden SnadiKerhoon pyörittävä SJK-juniorit ry, kulkee jatkossa pelkällä SJK-nimellä. Toiminta jatkuu oman yhdistyksen alaisuudessa, jolla on oma tiedotus ja omat nettisivut, mutta jatkossa sarjataulukoissa, turnauksissa ja päivittäisessä puhekielessä seura on yhtä suurta SJK-perhettä. SJK-juniorit tiedotti asiasta torstaina 10.10.

Käytännössä näin on ollut jo kaudesta 2017 lähtien, kun SJK-juniorit otti käyttöön saman logon SJK Oy:n alaisuudessa kulkevan edustusjoukkueen kanssa. Silloin tippui logosta pois sana juniorit, nyt se lähti myös seuran käyttönimestä. Tämä yhdistää entisestään seuran joukkueita ja pelaajapolkua, joka alkaa 3-5 vuotiaiden SnadiKerhosta ja jatkuu sieltä aina Veikkausliigassa pelaavaan edustusjoukkueeseen.

SJK:n värejä ja nimeä kantaa jalkapallokentillä kaikkiaan 730 pelipassin omaavaa pelaajaa ja seuraan kuuluu perinteisten jalkapallojoukkueiden lisäksi erityisliikuntaryhmä SJK-tiikerit, SJK Powerchair -sähköpyörätuolijoukkue sekä SJK eSports, joka on elektronisen kilpapelaamisen joukkue. Pelaajamääriltään SJK on Suomen Palloliiton Vaasan Piirin toiseksi suurin seura.

SJK:n junioripuoli on Suomen eliittiä, sillä se on mukana Palloliiton Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä -pilottihankkeessa, jossa on SJK:n lisäksi vain HJK, Ilves ja FC Inter. Nämä seurat ovat mukana myös Palloliiton seurojen laatua mittavaan Tason ylimmällä, viidennellä kehitystasolla.

SJK Oy vastaa edustusjoukkueen lisäksi SJK Akatemian toiminnasta ja siihen kuuluu nousua Ykköseen havittelevan miesten joukkueen lisäksi SM-karsintasarjaa talvella pelaavat A- ja B-juniorit sekä jalkapallolukio, yhdessä Kuortaneen urheiluopiston kanssa.