123 456 7890

SJK juhli tänään tiistaina Törnävä-salissa kauden päättäjäisiään koko seuraväen voimin. Paikalla olivat kaikki juniorit vanhempineen ja valmentajineen sekä kaikki aikuisten joukkueiden väki. Palkintoja oli jakamassa mm. Kerhon urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong ja päävalmentaja Simo Valakari. Tilaisuuden juonsi SJK Junioreiden puheenjohtaja Jukka Saarijärvi. Paikalla oli lähes 400 henkeä, joten palkinnoissa riitti jakamista.

Kerhon Facebook-sivuilla äänestettiin Kauden Pelaajaa ja äänestyksen voitti hyökkääjä Toni Lehtinen. Toiseksi äänestyksessä tuli hänen kärkiparinsa Daniel Caumo ja kolmanneksi laitapuolustaja Richard Dorman.

Kerhon epävirallinen kannattajaryhmä Klopit valitsi äänestyksellä oman Kauden Pelaajansa ja tuon palkinnon voitti Patrik Lomski. Myös Kloppien äänestyksessä kaksi seuraavaa sijaa menivät Caumolle ja Dormanille.

Vuoden Maalitykki oli edustuksesta Toni Lehtinen ja Reserveistä Mikael Muurimäki. Vuoden Puolustaja oli edustuksesta Matti Lähitie ja Reserveistä Juha-Jaakko Ulvila. Vuoden Herrasmies-pystin edustuksen pelaajista nappasi Richard Dorman ja Reserveistä Toni Kujala.

SJK Junioreiden puolella palkittiin koko seuran Vuoden Pelaajana Jesse Sarajärvi, joka pelasi kauden aikana Ykkösessä, Kakkosessa (FC YPA), Kolmosessa, A-junioreissa ja B-junioreissa. Vuoden Junioripelaajana palkittiin Antti Palomäki, joka sai tililleen ensimmäiset poikien maajoukkue-edustukset tällä kaudella.

Vuoden Esimerkkipelaaja oli Tuomas Rintamäki ja Vuoden Maalivahti-palkinnon pokkasi Tuomas Karjanlahti, joka uurasti lähes Sarajärven tahtiin niin Ykkösessä, Kakkosessa (Närpes Kraft), Kolmosessa kuin A-junioreissakin.

Vuoden valmentajaksi valittiin edustuksen maalivahtivalmentajana toimiva Jari Kujala, joka valmensi myös SJK Reservit toiseen perättäiseen sarjanousuun ja C-juniorit Kai Pahlman lopputurnaukseen sekä piirin että alueen mestaruuteen.

Täydellinen lista palkituista löytyy täältä. Onnea kaikille palkituille!