123 456 7890

SJK:n kymmenes vuosi on päättymässä ja samalla päättyy SJK:n potkupuku-kampanja, joka oli yksi suurimmista tempauksista juhlavuodelle. SJK ja SJK:n yhteistyökumppanit lahjoittivat kaikille vuoden 2017 aikana Seinäjoen Keskussairaalassa syntyville lapsille aidon SJK-potkupuvun sekä kutsuivat lapset 10 vuoden päästä vieraaksi OmaSp Stadionilla silloin järjestettävään kokoontumistapahtumaan. Mukana kampanjassa on SJK:n lisäksi olleet SJK-juniorit, Atria, KauppaSeinäjoki, Kotijoukkue, LähiTapiola, OmaSp ja PEAB.

Uuden SJK-potkuasun on tähän mennessä saanut mukaansa jo yli 1800 vastasyntynyttä vanhempineen, eikä vuosi ole vielä edes ohi.

Kaikki ovat olleet tosi tyytyväisiä saamaansa lahjaan ja onnellisia siitä, kertoo Seinäjoen Keskussairaalan naistenosaston johtaja Maria Rajamäki.

Tämä on ollut meille mukava yhteistyöprojekti, kiitos siitä SJK:lle ja yheistyökumppaneille, että saimme tällaisen mahdollisuuden olla mukana perheitä ilahduttamassa, Rajamäki jatkaa kiitellen.

Meillä on ollut täällä myös itsellämme syytä juhlaan, sillä saimme lokakuussa Terveyden ja Hyvinvoinninlaitoksen myöntämän kansainvälisen Vauvamyönteinen sairaala -sertifikaatin, oikein Suomi 100-juhlavuotena. Olemme todella tyytyväisiä tuohon, koska sen eteen on koko henkilökuntana tehty kovasti työtä ja tietenkin perheiden parhaaksi, kertoo Rajamäki lopuksi.

Kaikkiaan potkupukuja on mennyt noin pari tuhatta, kun mukaan lasketaan myös myynnissä olleet asut sekä muualle lahjoitetut asut.

SJK on pitänyt koko vuoden tulokaspörssiä omilla somekanavillaan, joissa on ollut kuvia tuoreista tulokkaista SJK-potkuasuissaan. Vuoden mittaan kertyneitä kuvia on kerätty osin SJK:n Facebookiin omaan kansioonsa, jonne pääset tästä linkistä.