123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja Terveystalo jatkavat viime kaudella alkanutta yhteistyötään kauden 2015 kattavalla sopimuksella. Terveystalo huolehtii SJK:n miesten edustusjoukkueen pelikunnosta sekä äkillisten tapaturmien hoidosta jatkossakin.

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat SJK:n miesten edustusjoukkue sekä Kerho 07 Akatemia.

Uusi sopimus on jatkoa viime kaudella alkaneelle yhteistyölle ja kattaa kauden 2015.

Terveystalossa pelaajamme saavat parasta mahdollista hoitoa. Yhteistyö toimi viime kaudella loistavasti, joten jatkamme mielellämme yhteistyötä – toivottavasti pidemmälläkin tähtäimellä, kertoo SJK:n markkinointijohtaja Teemu Virtanen.

Joukkueen vastuulääkäreinä toimivat Arvo Kukk sekä Ranno Kukk Terveystalo Seinäjoelta. Yhteistyön tavoitteena on tarjota SJK:n pelaajien, valmennuksen ja seuratyön tueksi toimiva ja monipuolinen palvelukokonaisuus.

Nopeus ja reagointikyky ovat meille tärkeitä tekijöitä pelaajien terveydenhuollossa. Toki on erittäin tärkeää, että perusasiat toimivat terveydenhoidossa, mutta kilpaurheilussa mahdollisesti sattuvissa loukkaantumisissa korostuu kyky reagoida ripeästi. Terveystalossa pelaajamme saavat aina nopeaa ja ammattitaitoista palvelua, toteaa Virtanen.

SJK:n pelaajien terveydenhuollosta vastaa Terveystalo Seinäjoki. Toimipisteen palvelutarjontaan sisältyvät erikoislääkäripalvelut, leikkaukset, uusinta teknologiaa hyödyntävät kuvantamispalvelut ja oma laboratorio. Tapaturmatilanteissa hoidon koordinoinnista vastaavat Terveystalo Seinäjoen yhteyshenkilö sekä erikseen nimetyt vastuulääkärit.

Terveystalon kautta SJK:lla on käytössään laajat terveydenhoidon verkostot. Tarvittaessa pelaajat saavat hoitoa kaikkialla Suomessa: jos esimerkiksi loukkaantumisia sattuu pelimatkoilla, saa avun lähimmästä Terveystalosta, joita on 150 ympäri maan. Pelaajien tiedot löytyvät yhteisestä potilastietojärjestelmästä, joten joukkueen vastuulääkärit pysyvät ajan tasalla tilanteesta, vaikka tapaturma olisikin hoidettu toisella paikkakunnalla, selventää Seinäjoen yksikönjohtaja Anu Nurmela.

Hoitoketjun toimivuudesta huolehtiminen on Terveystalolle tärkeää. Hoidon saaminen tehokkaasti ja joustavasti onnistuukin Terveystalon 150 toimipisteen avulla. Liikunta- ja urheiluvammojen hoidon lisäksi Terveystalo Sportin palveluilla pyritään ennaltaehkäisemään vammojen syntymistä. Loukkaantumistilanteessa on oltava valmiudet toimia, mutta reipasta reagointia täydentävät ennaltaehkäisevät terveystarkastukset auttavat varmistamaan SJK:n pelaajien terveyden myös tulevaisuudessa.