123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho ja LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa ovat solmineet uuden kolmevuotisen sopimuksen pääyhteistyökumppanuudesta. Jo SJK:n historian alkuvuosilta asti mukana matkassa olleen LähiTapiolan kumppanuusjohtaja Teemu Virtanen on sopimuksen jatkosta mielissään.

–LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on ollut Seinäjoen Jalkapallokerhon yhteistyökumppani seuran perustamisesta alkaen. On nähty hienoja voittoja ja vähän vaisumpiakin aikoja. Yhteistä matkaa on kuljettu jo pitkään. Vuosien myötä Seinäjoen Jalkapallokerhon organisaatio on kasvanut ja kehittynyt ja on maakunnassa merkittävä suunnannäyttäjä jalkapallossa. LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on vuosi vuodelta kasvattanut markkinaosuuttaan ja kehittynyt elämänturvayhtiönä. Tänä päivänä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on lähes joka toisen eteläpohjalaisen vakuutusyhtiö, Virtanen kertoo.

–Yhteistyö sisältää näkyvyyselementtejä, kuten liigajoukkueen pelipaidoissa näkyvä logo, led-mainokset, sekä OmaSp stadionilla oleva kiinteä seinämainos. Somessa on nostettu ottelun vakuuttavinta pelaajaa LähiTapiolan logon kera. Vuosien mittaan on toteutettu yhteistyössä myös erilaisia videotuotantoja esimerkiksi hätäensiapukoulutuksesta ja talviajoharjoittelusta. Otteluisännyydet ovat olleet hyvä tapa laajentaa verkostoja ja mahdollistaa elämyksiä nykyisille ja potentiaalisille uusille yritysasiakkaille, Virtanen jatkaa.

–Pitkäaikainen yhteistyö vaatii sitoutumista molemmilta osapuolilta. Parhaimmillaan sponsorointiyhteistyö tuottaa hyötyjä molemmille osapuolille ja vaikuttaa positiivisesti laajemminkin paikallisyhteisössä, LähiTapiolan kumppanuusjohtaja Teemu Virtanen vakuuttaa.

LähiTapiolan pääyhteistyökumppanuus on merkittävä SJK:n yli 600 yrityksen kumppaniverkossa.

–LähiTapiolan pääyhteistyökumppanuus on täydellinen esimerkki laajasta, modernista, monipuolisesta yhteistyöstä. Yhteistyöstä, joka ulottuu aina Wallsportin ja OmaSp Stadionin mainospinnoilta kuluttajarajapintoihin sosiaalisessa mediassa, peliasumainokseen ja VIP-tilaisuuksiin. Lisäksi vakuutusostomme on keskitetty LähiTapiolaan, mikä kuvastaa molempien taloudellista hyötyä, hehkuttaa SJK:n myyntineuvottelija Arttu Rahko.

Voit lukea Lähitapiolan palveluista lisää täältä.