123 456 7890

SJK ja Kuortaneen Urheiluopisto aloittavat yhteistyössä huipputason yritysvalmennuksen. Kuusi kuukautta kestävä Pelintekijä-valmennusohjelma tähtää yrityksien avainhenkilöiden suorituskyvyn parantamiseen. Perusajatuksena on, että hyvinvoiva johtaja auttaa henkilöstöään onnistumaan ja voimaan hyvin joka päiväisessä työssä. Valmennuksessa tehdään kattava elämäntapakartoitus, motivointityylin kartoitus, fysioterapeutin konsultaatio sekä annetaan konkreettisesti sparrausta arjen johtamiseen. Valmentajina toimii Kuortaneen Urheiluopiston sekä SJK:n huippuasiantuntijat.

Tämän kaltainen projekti on hyvä esimerkki konsernimme monipuolisuudesta. Olemme panostaneet yhteistyöhön Kuortaneen kanssa merkittävästi ja nyt alkava yritysvalmennus tarjoaa mahdollisuuden jakaa huipputason osaamistamme myös jalkapallon ulkopuolelle, kertoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Meillä on yhdessä Kuortaneen Urheiluopiston kanssa tämän mahdollistava infrastruktuuri, osaaminen sekä tarvittavat ammattilaiset sen toteuttamiseen. Premium-tason yritysvalmennuksemme tavoitteena on tuottaa kokonaisvaltaista henkilöstön hyvinvoinnin kehittämistä, Kivimäki jatkaa.

Tämä on luonnollinen jatke laajalle aikaisemmalle yhteistyölle SJK:n kanssa. Yhdessä pystymme yhdistämään huippuosaamisen ja elämyksellisyyden uudella tavalla, joka tuottaa niin hyvinvointi- kuin taloudellistakin tulosta asiakkaillemme, kommentoi Kuortaneen Urheiluopiston toimitusjohtaja Jussi Töyrylä.

Pelintekijä-valmennusohjelma sisältää ryhmätapaamiset OmaSp Stadionilla ja Kuortaneen Urheiluopistolla, SJK-konserniin kuuluvan DBC Seinäjoen konsultaatio, huippuvalmentajien opastus ja seuranta, henkilökohtainen sparraus työpaikalla sekä etävalmennusjaksot henkilökohtaisen tukihenkilön valvonnassa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu urheiluelämykset Suomen huipulta, OmaSp Stadionilla ja Kuortaneen Urheiluopistolla.

Kuortaneen Urheiluopisto on huippu-urheilun, liikunnan, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus. Urheiluopisto tarjoaa urheilijoille, harrastajille ja kuntoilijoille laadukkaiden palveluiden lisäksi huippuolosuhteet ja -osaamisen. Kuortaneen Urheiluopisto on Suomen Olympiakomitean Olympic Training Center sekä kansainvälinen valmennuskeskus.

SJK on yksi Suomen kehittyneimpiä huippujalkapalloseuroja. Se on voittanut Suomen mestaruuden, Suomen Cupin ja pelannut Euroopan kentillä useasti. SJK-konserniin kuuluu Suomen Veikkausliigassa pelaava jalkapallon edustusjoukkue, SJK Akatemia ja jalkapallolukio, huippuvalmentajineen. Suomen modernein jalkapallostadion – OmaSp Stadion ravintola- kokous- ja seminaaripalveluineen, DBC Seinäjoki fysioterapia ja -hyvinvointipalveluyritys sekä Wallsport Areena harjoituskeskus, kuntosaleineen.

Pelintekijä netissä tästä linkistä.

Lisätietoa antaa Kuortaneen Urheiluopiston Katja Ranta-aho ja Seinäjoen Jalkapallokerhon Virpi Hautamäki.

Katja Ranta-aho
Puh: +358 400 609 000
katja.ranta-aho@kuortane.com

Virpi Hautamäki
Puh: +358 45 238 6313
virpi.hautamaki@omaspstadion.fi