123 456 7890

SJK:n ja SJK Kannattajien koulukiertue lähti käyntiin tämän viikon maanantaina ja jo nyt on vierailtu seitsemässä koulussa, ilahdutettu on lähes 2500 lasta ja samalla jaettu melkein sata jalkapalloa luokkapalloiksi. Kiertue jatkuu tammikuussa ja tarkoitus on käydä vielä mahdollisimman monessa Seinäjoen alueen ala-asteella sekä päiväkodeissa.

SJK Kannattajat saivat kesällä Veikkausliigan Respect-palkinnon ja tuolla palkintorahalla me kannattajat päätimme ostaa palloja Seinäjoen lapsille jaettavaksi. Saimmekin kokoon peräti 520 palloa ja tässä meitä auttoi Adidas Finland ja Seinäjoen Danske Bank. Näistä reilu puolet jaetaan ala-asteille ja 250 tekniikkapalloa jaetaan myöhemmin Seinäjoen alueen päiväkoteihin, kertoo SJK Kannattajien Lari Paski.

Suuri kiitos SJK:lle ja SJK:n pelaajille, jotka lähtivät tähän kiertueeseen mukaan, kertomaan lapsille jalkapallosta ja jakamaan nimikirjoituksia. Se ei ole helppoa hommaa jakaa yhtäkkiä sadoille lapsille nimikirjoituksia. Lapset ovat olleet vilpittömän iloisia ja samoin pelaajat ovat tykänneet hommasti. Itse voin sanoa että tämä on varmaankin parasta hommaa missä olen ollut jalkapallokannattajana mukana. Odotan jo innolla että pääsemme jatkamaan kiertuetta, jatkaa Paski.

Pelaajista mukana kiertueella on nyt ollut ne pelaajat, jotka ovat olleet mukana SJK:n harjoituksissa joulukuussa.

Kyllä tämä on ollut hienoa hommaa myös meille pelaajille. Lapset ja opettajatkin ovat olleet innostuneita. Itselläni oli ainakin hauskaa. Lapset kyselivät mielenkiintoisia kysymyksiä ja saivat nimikirjoituksia, kommentoi mukana kiertueella ollut hyökkääjä Roope Riski.

Eniten yllätti miten moni lapsista oli ollut katsomassa kesällä meidän pelejä ja jopa sitä viimeistä mestaruuden ratkaissutta ottelua, jatkaa Riski.

Tähän asti on nyt vierailtu Seinäjoen alueelta Lintuviidan, Toukolanpuiston, Hyllykallion, Pohjan, Kirja-Matin, Marttilan ja Valkiavuoren ala-asteilla. Kiertue jatkuu tammikuussa ja vierailtavat koulut päätetään yhdessä koulujen kanssa ja sovitetaan heidän aikataulujen mukaan.

SJK TV oli mukana kiertueella ja kuvasi joka koululta tunnelmia, sekä haastatteli Lari Paskia ja Roope Riskiä.

Tästä katselemaan: