123 456 7890

Jo kaudesta 2009 lähtien SJK:n joukkueita kuljettanut Härmän Liikenne jatkaa SJK:n pääyhteistyökumppanina. Samalla uutta, entistä merkittävämpää sopimusta juhlistetaan uudella, komealla SJK-bussilla. Myös viime kaudella käytössä ollut SJK bussi jatkaa SJK:n joukkueiden kuljetuksissa, ja alkavana viikonloppuna SJK ja SJK Akatemia ovat Härmän Liikenteen molemmilla SJK-busseilla komeasti tien päällä vierasotteluissaan.

Haluamme olla vahvasti mukana Seinäjoen urheiluseurakentässä. SJK:lla on kunnianhimoiset tavoitteet, sekä usko ja palo omaan tekemiseen. SJK on meille erinomainen, loistavaa työtä tekevä kumppani, toteaa Härmän Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinimäki.

Olemme rakentamassa yhdessä SJK:n kanssa vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää yhteistä tulevaisuutta, Heinimäki jatkaa.

Härmän Liikenne on SJK:n yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista ja nyt solmittu sopimus tiivistää yhteistyötä pääyhteistyökumppanitasolle. Luotettava ja laadukas kuljetuspalvelu on joukkueidemme matkustamisen peruskallio Yhtenäinen arvomaailma ja kehittyvä kumppanuus ovat olleet yhteistyömme keskiössä koko matkan ajan. Hienoa jatkaa yhteistä prameaa taivalta Härmän Liikenteen kanssa, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

 

SJK:n uusi kulkuväline on ilmastoitu, 26 paikkainen, conference-tason luksusbussi, jossa on säädettävät nahkapenkit väljällä jalkatilalla. Pari jääkaappia, erikoiskahvinkeitin ja tarjoilupiste, näyttöliittymät taktisten asioiden läpikäymiseen tien päällä, nettiyhteydet sekä muut tarvittavat herkut. Iso SJK-logo, mustakultainen väritys huomataan taatusti tien maantiellä. Myös istuimista löytyy brodeeratut SJK-logot.

Meidän tehtävämme on omalta osaltamme toimia niin edustus- kuin juniorijoukkueiden arjen helpottajana ja menestyksen varmistajana, kuljetuspalveluidemme kautta. Kuljetustarjontamme vastaa hyvin SJK:n korkeaan vaatimustasoon. Tarjoamme miellyttävän ja turvallisen matkan kohteeseen luotettavan ja ammattitaitoisen kuljettajamme kyydissä. Niin kuljettajamme kuin historian mukaan nimetyt automme, ovat ylpeän eteläpohjalaisia: komeita ja jämptissä kunnossa, näistä aineksista syntyy mukava matka, sanoo Härmän Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinimäki.

Odotan innolla matkamme jatkumista koko SJK-yhteisön kanssa, jatkaa Heinimäki vielä lopuksi.

 

Härmän Liikenne oy tarjoaa maakunnan parasta palvelua, ”Suurella Syrämmellä”, ympäristöystävällisen ja korkeatasoisen kuljetuskaluston sekä kokeneet ja koulutetut ammattikuljettajat. Yritys on perustettu vuonna 1965 ja se toimii pääosin Etelä-Pohjanmaalla. Pääosa yli 100 auton kalustosta sijaitsee Seinäjoella, jossa Härmän Liikenne hoitaa myös Seinäjoen Kaupunkiliikennettä Komia Liikenne -nimellä. Yritys kuljettaa vuosittain yli 1,5 miljoonaa matkustajaa ja SJK:n kuljetuskumppanina se on toiminut vuodesta 2009 lähtien, kuljettaen kaikkia SJK:n joukkueita. Härmän Liikenne vastaa myös SJK:n kannattajien kuljetuksista sekä ottelupäivinä kulkevista Stadionbusseista ja nonstopina keskustan ja OmaSp Stadionin välillä kulkevasta ”Lontoon bussista”. Voit tutustua Härmän Liikenteen palveluihin ja kalustoon heidän omilta nettisivuiltaan.

SJK:n joukkueet ovat tänä viikonloppuna matkassa Härmän Liikenteen kalustolla, kun SJK kohtaa Liigacupin vierasottelussa Ilveksen Tampereen Pirkkahallissa ja SJK Akatemia kohtaa Ykköscupin puolivälierässä HIFK:n Helsingin Talin hallissa. Voit lukea otteluista lisää SJK:n nettisivuilta.