123 456 7890

SJK ja argentiinalainen keskikenttäpelaaja Emmanuel Ledesma, ovat purkaneet tänään yhteisellä sopimuksella tämän kauden voimassa olleen pelaajasopimuksen. Pelaaja palaa takaisin kotimaahansa Argentiinaan välittömästi.

Sopimus purettiin, koska 33-vuotias Ledesma haluaa palata perheensä luo Argentiinaan.

Haluan kiittää kaikkia seurassa ja kaikkia, jotka ovat tukeneet minua viime ja tällä kaudella. Erityisesti kaikkia fanejamme ja Kloppeja, sanoo Emmanuel Ledesma.

Toin viime talvena perheeni tänne mukanani, jotta olisimme voineet elää yhdessä tänä vuonna. Mutta sopeutuminen oli heille vaikeaa ja he palasivat kotiin jo maaliskuussa. Sen jälkeen minulla on ollut todella vaikea olla erossa heistä, ja olemme yhdessä tulleet siihen tulokseen, että minun on parasta palata kotiin Argentiinaan, Ledesma kertoo lopuksi.

Ledesma siirtyi ensimmäisen kerran SJK-paitaan 19. elokuuta 2020 ja hän teki kauden 2020 lopussa viisi maalia. SJK teki hänen kanssaan jatkosopimuksen kaudesta 2021. Kuluvalla kaudella Ledesma on pelannut seitsemän ottelua ja onnistunut maalinteossa kertaalleen. SJK kiittää Ledesmaa yhteisestä ajasta.

Seuran puolesta haluan kiittää Ledesmaa siitä kovasta työstä ja intohimosta, jota hän toi Seinäjoelle. Vaikka tämä onkin vaikea päätös, niin yksi seuramme arvoista on perhe, ja siksi uskon, että on oikea päätös päästää Ledesma takaisin kotiin, sanoo SJK:n urheilupuolen teknisenä johtajana toimiva Richard Dorman.

SJK kohtaa tänään torstaina 24.6. klo 18.30 IFK Mariehamnin vierasottelussa. Ledesma ei ole enää mukana ottelussa.