123 456 7890

SJK kohtaa maanantaina 11.5. klo 18.30 Kuopion Palloseuran Seinäjoen Keskuskentällä. Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00.

KuPS tulee Seinäjoelle virtaa täynnä, sillä joukkue kaatoi perjantaina kotiottelussa hallitsevan Suomen Mestari HJK:n. KuPS on pelannut vasta neljä sarjaottelua, eikä ole hävinnyt vielä kertaakaan. Se ei ole myöskään päästänyt vasta kuin yhden maalin. Sarjassa se on tasapisteissä SJK:n kanssa kolmantena, mutta heillä on peli vähemmän pelattuna. SJK:lla ja KuPS:lla on jopa sama maaliero pelatuista peleistä.

SJK puolestaan koki viime perjantaina ensimmäisen tappionsa tällä kaudella FC Lahden vieraana. Silti tulosten valossa alkukausi on ollut hyvä ja pisteitä on kasassa kymmenen.

Kohdataan hyvässä iskussa oleva KuPS, jolla on oma vahva peli-identiteetti. Molemmat joukkueet myös tuntee toisensa hyvin, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari maanantain vastustajaa.

Paljon oli pettyneitä jätkiä pukukopissa Lahti pelin jälkeen. Kliseisesti voisi sanoa, että hyvä että tulee seuraava peli näin nopeasti, mutta sillä ei ihan oikeasti ole mitään merkitystä. Sitä täytyy olla aina valmiita uuteen otteluun ja se ei lopulta vaikuta pahemmin että onko tappio tai voitto alla, arvioi Valakari.

KuPS tulee Seinäjoelle mukanaan suurella kohulla seuraan liittynyt Freddy Adu. Aikoinaan uudeksi Peleksi tituleerattu Adu, on yhdysvaltalais-ghanalainen lajin todellinen supertähti ja siitä kertoo osaansa miehen noin puolimiljoonaa someseuraajaa ympäri maailman. Noin kymmenen vuotta ajassa taaksepäin ei kukaan olisi voinut kuvitellakaan, että hän pelasi jonain päivänä Veikkausliigassa. Ura on tosin jo hieman laskusuunnassa, mutta Kuopioon hän on tullut nostaakseen itsensä pelaamalla takaisin parrasvaloihin. Ikää miehellä on vasta 25 vuotta. Hän on aloittanut kolmesti ottelun avauskokoonpanossa, mutta vielä ei tehoja ole kuitenkaan syntynyt.

SJK:lla on KuPS:lle kalavelat maksettavana, sillä KuPS tiputti SJK:n 1-0 voitollaan Suomen Cupista tänä talvena.

Mielenkiintoinen Veikkausliigan kärkipään kamppailu SJK – KuPS Seinäjoen Keskuskentällä maanantaina 11.5. klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon!

Richie Dorman ja kumppanit pääsevät jälleen kotikentälle Keskuskentälle maanantaina

KuPS liitää korkealla tällä hetkellä

Meidän hyökkäyspelimme oli nyt parempaa kuin aiemmissa peleissämme. Hyökkäyspelimme oli monipuolisempaa erittäin hyvää joukkuetta vastaan. Me olisimme ansainneet toisenkin maalin, sillä meillä oli tarpeeksi paikkoja tehdä toinenkin maali, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki iloitsi viime perjantain voitokkaan HJK-ottelun jälkeen.

KuPS oli viime kauden alussa sarjan huonoin joukkue. Esa Pekosen tilalle tullut Marko Rajamäki kuitenkin nosti kuopiolaiset mitalitaistoon saakka. Loppukaudesta meno hiukan tökki ja KuPS tipahti seitsemänneksi.

KuPS on muuttunut kuitenkin viime kaudesta paljon. Omat kasvatit Jerry Voutilainen ja Aleksi Paananen vaihtoivat maisemaa. Liigan topparieliittiin kuulunut Omar Colley lähti Ruotsiin ja Ats Purje takaisin Viroon. Myös Admir Catovic ja Jussi Kujala jättivät KuPSin. Tilalle tulleista mielenkiintoisimpia ovat paluumuuttaja Petteri Pennanen ja target-kärki Irakli Sirbiladze.

Varsinaisen kohuhankinnan KuPS teki pari viikkoa ennen kauden alkua, kun Freddy Adu liittyi joukkueeseen. Adu pelasi jo 14-vuotiaana MLS:sä ja sen tähdistöottelussa. Häntä verrattiin usein pari vuotta vanhempaan Lionel Messiin. Sittemmin heidän urat ovat kehittyneet hieman eri suuntiin ja Adu on pelannut erittäin vähän viime vuosina. KuPS näki kuitenkin mahdollisuuden ja hankki Adun joukkueeseen.

KuPS pelaa varmaa, puolustamiseen perustuvaa peliä, jossa hyökkäykset rakennetaan pääosin järkälemäisen Sirbiladzen kautta. Maalipaikkoja ei tule paljoa, mutta niitä ei saa myöskaan vastustaja. Viimeisenä lukkona KuPS:lla on yksi sarjan parhaista maalivahdeista, Tomi Maanoja. Maanojaa KuPS saa kiittää myös voitosta perjantaina.

Aika monta peliä me on onnistuttu hoitamaan tällä kaudella kovalla asenteella puolustuspelissä. Se on yksi meidän kulmakivistämme. Me olemme pystyneet haavoittamaan vastustajaa myös ylöspäin. Tämä on tulosurheilua, meillä on vahva kivijalka ja omaa peliä kehitetään, Maanoja muistutti HJK-ottelun jälkeen.

KuPS:lta puuttuu tästä ottelusta varmuudella Patrick Poutiainen, jonka korttitili täyttyi viime ottelusta.

KuPS:n Tomi Maanoja on pitänyt maalinsa koskemattomana jo kolmesti tällä kaudella.

SJK haluaa palata voittokantaan

Kauden ensimmäinen tappio perjantaina Lahdessa oli kirpaiseva, mutta lopulta se ei muuta mitään ja SJK on kerännyt hyvän pistesaaliin kauden ensimmäisistä otteluista. Sarjan kärkipaikkin on vain kahden pisteen päässä ja otteluita on pelattu vähemmän kuin edellä olevat.

Maanantaina SJK:lta puuttuu riveistä samat miehet kuin Lahdessakin, Bahrudin Atajic, Marco Matrone ja Jesse Sarajärvi. Todennäköisesti kuitenkin Atajic kuntoutuu jo mukaan Helatorstain VPS peliin. SJK:lla ei ole myöskään pelikieltoja.

Jonkin verran kierrätystä tullaan varmasti näkemään jälleen pelaajistossa, sillä alkavalla viikolla pelataan KuPS -ottelun lisäksi torstaina ja vielä sunnuntaina 17.5. Otteluruuhka on kova, eikä se hellitä edes seuraavalla viikolla vaan silloinkin pelataan vielä kaksi ottelua. Tähän on kuitenkin valmistauduttu koko pitkä talvi ja SJK on siihen valmiina.

Seinäjoen Keskuskenttä on ollut aina suopea SJK:lle ja viime kaudella SJK hävisi siellä vain kahdesti. Tällä kaudella tappioita ei Keskarilla ole tullut. Toivotaan että kotikenttä pysyy vahvana myös jatkossa. Siinä auttaa myös joukkueen 12. pelaaja, kannattajaryhmä Klopit.

Rohkeasti myös muut mukaan kannustamaan SJK:ta voittoon!

SJK on ollut Keskuskentällä aina vahva.

Keskuskenttä ja järjestelyt

Portit, palvelut ja lipunmyynti porteilla aukeaa aina puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua. Maanantaina 11.5. klo 17.00.

Seinäjoen Keskuskentälle mahtuu katsomoihin noin 3000 ihmistä ja lisäkatsomoilla kapasiteetti saadaan yli 4000 katsojaan. Seisomatilaa on näiden lisäksi runsaasti. Pääkatsomo on katettu ja sinne mahtuu noin tuhat ihmistä. Kuppi-istuimet löytyy pääkatsomon lisäksi myös aurinkokatsomosta. Kentän osoite on Urheilupuisto 10.

Lipunmyynnit ja sisäänkäynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä pesäpallokentän kulmauksesta. Kaikki ennakkolippulaiset, kausikorttilaiset, VIP-vieraat ja muut vapaakorttilaiset, otetaan sisään pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä, ns. Ison Kiven portista. Porteilla voidaan tehdä turvatarkastuksia tarvittaessa.

Alueelta löytyy kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut molemmista päistä kenttää ja WC:t löytyvät pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä. Myös SJK fanituotteita on mahdollista ostaa omasta kojustaan. VIP-tila löytyy niin ikään kaupunginpuoleisesta päädystä.

Olutteltta palveluineen aukeaa puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua ja se sijaitsee perinteisesti Ison Kiven juurella, pääkatsomon päädyssä. Toinen anniskelualue avataan tarvittaessa maakatsomoon vieraskannattajien viereen.

SJK Kannattajat ja Klopit majoittuvat pääkatsomon Ison Kiven puoleiseen päätyyn. Mahdollisten vieraskannattajien paikka on aurinkokatsomossa vastakkaisella puolella.

Median edustajille on varattu tilaa kuuluttamon läheisiltä paikoilta pääkatsomosta ja haastattelut suoritetaan pääkatsomon päädyssä varatun haastatteluseinän edessä. Lehdistötilaisuus on ottelun jälkeen kuuluttamon päädyssä olevan ajanottotornin tiloissa. Median edustajilla on oltava voimassa oleva pressikortti (muu vastaava todiste) tai akkreditointi tapahtumaan.

Liput otteluun

Kaikkiin SJK peleihin saa lipun kätevästi verkosta SJK Shopissa, sekä ennakkomyyntipisteissä:
– Citymarket Jouppi
– Citymarket Päivölä
– Prisma
– ABC Seinäjoki
– Coffee House
– Wilson
– Hospoda Korbel
– Wallsport Areena

Liput ennakkoon aina kaksi euroa halvemmalla.

Liput portilta:
15 � (normaali)
10 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 � (lapset 6-16 vuotta)

Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Ottelu jälleen suorana ISTV:ssä

Kaikki Veikkausliigaottelut näkyvät suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä Ilta-Sanomien ISTV:ssä. Lähetyksiä voi katsella verkosta ympäri Suomen ja hintaa palvelulla on vain 9,90 / kuukausi.

Palvelun kautta otteluita voi katsella myös jälkikäteen ja kaikista peleistä tulee myös kentänlaita haastattelut ja kohokohtakoosteet hidastuksineen.

ISTV:n pääset tilaamaan osoitteesta Ilta-Sanomat/Extra