123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi ensi lauantaina 6.7. klo 16.00 alkavassa Ykkösen kärkikamppailussa Tampereen Ilvestä.

Ilves oli jo ennen kauden alkua yksi mielenkiintoisimmista ja odotetuimmista vieraista Seinäjoella, mutta nyt sarjatilanne tekee vierailusta entistä kiinnostavamman.

Ilves taistelee tosissaan nousupaikasta sarjan kärjessä ja SJK pitää tällä hetkellä hallussaan tuota paikkaa.

Molemmat joukkueet ovat huippuvireessä, paikalle on tulossa paljon Ilves kannattajia ja SJK Kannattajat luonnollisesti pistävät aina parastaan. Keskuskentän nurmikin on kuin unelma ja odotettavissa on kenties kauden ennätysyleisö Keskuskentälle.

Tästä ei Ykkösen taisto paljoa voi parantua, joten nyt kannattaa ottaa kaikki mukaan katsomoon ja kannustaa SJK voittoon!

Keskuskentälle odotellaan ennätysyleisöä lauantaina

Ilves kärkitaistossa mukana

Kakkosesta tälle kaudelle Ykköseen noussut Tampereen Ilves, on ollut varsin vakuuttava tulokas ja se on täysillä mukana nousutaistossa Veikkausliigaan.

Joukkue on tällä hetkellä kolmantena, mutta pelin vähemmän pelanneena kuin edellä olevat FC Haka ja SJK. Rästipelinsä voittamalla, se olisi sarjassa jo toisena, joten lauantaina nähdään todellinen kärkikamppailu Seinäjoen Keskuskentällä.

Joukkueen vaarallisin pelaaja löytyy kärjestä, sillä Kalle Multanen on iskenyt jo seitsemän maalia tällä kaudella ja on tuolla saldolla maalipörssin kakkosena.
Keskikentällä palloja jakaa huippuvireeseen päässyt Kaarlo Rantanen, joka oli aikoinaan SJK:ssakin näytillä, mutta tuolloinen valmennusjohto ei katsonut miestä vahvistukseksi.
Puolustuksessa joukkueen johtajana seisoo Toni Kallio, ulkomailla ammattilaisena kiertänyt entinen Suomen Maajoukkuemies.

Ilvekseltä puuttuu varoitustilin täyttymisen vuoksi ainakin Antti Ojanperä, mutta loukkaantumisia ei pitäisi olla.

Ilves vieraili Seinäjoella Kakkosen nousukarsinnoissa kaudella 2011 ja tuolloin SJK voitti kaksiosaisen karsintaottelun yhteismaalein 3-1. Jälkimmäinen ottelu pelattiin Seinäjoella ja tuolloin Keskuskentän lehtereillä nähtiin jopa 2600 katsojaa.

SJK kohtasi vielä Ilveksen jälkeen Karjaan BK-46:n ja nousi lopulta Ykköseen kaudeksi 2012. Ilves toisti saman tempun heti seuraavalla kaudella ja nousi tälle kaudelle samaan sarjaan SJK:n kanssa.

Joukkueet ovat kohdanneet useampaan kertaan myös harjoitusotteluissa talvisin ja jollain tapaa Ilves sekä SJK ovat löytäneet ystävällisen ja kannustavan kilpahengen toisiinsa nähden.

SJK leirissä moni toivoo Ilvekselle kaikkea hyvää jatkossakin, mutta kentällä armoa ei anneta.

SJK kohtasi Ilveksen aiemmin Tammelassa ja kaatoi tupsukorvat 4-2 luvuin. Kuva Leo Hynninen

Gert Kams jälleen mukana

Seinäjoen Jalkapallokerho on murhaavan kovassa iskussa tällä hetkellä, eikä sitä kentällä pysäytetä kovin helpolla. Edellisen viikon saldo on huikea, sillä kymmenen tehtyä maalia ja vain yksi päästetty, kahdessa vaikeassa vieraspelissä neljän päivän sisällä, on kova saavutus kaikilla mittareilla.

Lisäksi SJK saa takaisin kovan vahvistuksen joukkueeseen, kun toukokuun pelaajaksi Ykkösessä palkittu Gert Kams palaa loukkaantumisensa jälkeen täydessä iskussa kokoonpanoon.

Sen sijaan SJK kapteeni Chris Cleaverin korttitili täyttyi AC Kajaani ottelussa ja näin hän huilaa tämän ottelun.
Loukkaantumisen takia sivussa ovat varmuudella Aki Sipilä ja Luis Fernando, joiden molempien osalta kausi on todennäköisesti kokonaan ohi.

SJK hyökkääjä Toni Lehtinen on myös löytänyt maalijyvän, sillä hän johtaa maalipörssiä kahdeksalla maalilla, ennen vierailijajoukkue Ilveksen Kalle Multasta.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen tällä kaudella Tampereen Tammelassa, päättyi SJK 4-2 voittoon.

Ottelussa tunnustetaan myös väriä ja tuetaan omaa joukkuetta näkyvästi. Siksipä kärkiottelun kunniaksi SJK laittaa tarjouksen SJK fanihuiveista, kun normaalisti 15 euroa maksavan huivin saa tänä lauantaina pyöreään 10:nen euron hintaan.

Mustaa päälle, huivi kaulaan ja kannustamaan SJK voittoon Keskuskentälle!

Tervetuloa

Ykkösen toukokuun Kuukauden Pelaaja, Gert Kams on jälleen täydessä iskussa ja mukana lauantaina.

Sisäänkäynti ja ennakkoliput

Sisäänkäynti Keskuskentälle, sekä lipunmyynnit, löytyvät pääkatsomon takaa, sekä aurinkokatsomon puolelta eteläpäädyn kulmasta, pesäpallostadionin puolelta.

Portit ja palvelut Keskuskentällä aukeavat lauantaina klo 14.30. Kentältä löytyy anniskelualueet, pomppulinna, kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut sekä fanituotemyyntivaunu, joka sijaitsee pääkatsomon takana.

Parhaat parkkipaikat löytyy pesäpallostadionin puolelta, sillä pääkatsomon takana tilaa on rajallisesti.

Paikalle on tulossa myös Ilves kannattajia ja heidät sijoitetaan omalle rajatulle alueelle, Keskuskentän aurikokatsomoon ja sen pohjoispäätyyn (sama paikka kuin karsintaotteluissa kaudella 2011). Ilves kannattajat otetaan sisään omasta portista, suoraan katsomopaikan takaa. Liikkumista kenttäalueella ei kuitenkaan rajoiteta ja tamperelaiset ovat erittäin tervetulleita vieraita Seinäjoelle.

Kaikkien peliin tulevien on syytä kuitnekin varautua laukkujen yms. tarkistukseen tarvittaessa.

Liput:
12 � normaalihinta
8 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

??SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.?
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %??

Ennakkolipunmyynti:
?- Wallsport?
– Hospoda Korbel?
– Sport Bar Wilson
?- Coffee House
?- Etelä-Pohjanmaan Matkailu?

?HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!