123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon ja Valkeakosken Hakan välinen Ykkösen ottelu, jossa sarjan voittajakin saattaa jo ratketa, on kerännyt ennakkoon todella paljon kiinnostusta ja otteluun odotetaan hurjaa yleisömäärää.

Lehdistö sekä muu media tekee ennakkojuttuja kynät sauhuten ja kaikki isoimmat mediat ovat näillä näkymin tulossa peliin paikalle.

Myös ennakkolippujen myynti käy vilkkaana.

Ennakkolipunmyynti on käynnistynyt ennätyksellisen kuumana ja yrityksille sekä VIP -asiakkaille myydyt paketit ovat menneet hurjaa vauhtia, kertoo SJK toimitusjohtaja Jarkko Mäkelä.

Seinäjoen Keskuskentän olosuhteet ovat rajalliset, mutta SJK on järjestänyt paikalle tuleville lisää palveluja, kuten vessoja, myyntipisteitä ja lisää lipunmyyjiä.

Toivottavasti kaikilla riittää ymmärrystä, että jonoja saattaa tälläisessä tapahtumassa kuitenkin tulla. Joudumme myös tiukentamaan porteilla turvatarkastusta, joten pyydämme että ihmiset tulisivat paikalle ajoissa, jatkaa Mäkelä.

SJK – Haka ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 29.9. klo 16.00 alkaen. Ottelussa kohtaavat Ykkösen sarjajohtaja ja -kakkonen. Sarjan voitto ratkeaa SJK:lle, jos se pelaa tasan tai voittaa ottelun. Jos Haka voittaa, siirtyy ratkaisu kauden viimeiselle kierrokselle, joka pelataan lauantaina 5.10.
SJK kohtaa tuolloin vieraskentällä Joensuun Jipon ja Haka kotonaan FC Viikingit.

Varsinaisen otteluennakon voi lukea tästä: Valkeakosken Haka saapuu Seinäjoelle ensi sunnuntaina.

Juhliiko SJK sarjanousua Veikkausliigaan kotikentällä, ennätysyleisön edessä?

Lisäkatsomoita ja lisäpalveluja Keskuskentälle

Keskuskentän portit ja palvelut aukeavat sunnuntaina klo 14.30 ja ennakkolippuja myydään pitkin viikkoa Wallsport Areenan kahviossa, E-P:n matkailussa, Coffee Housessa, Hospodassa sekä Sport bar Wilsonissa.
Ennakkolipuista saa -20% alennuksen S-etukortilla.

Ennakolipun ostamalla pääsee myös varmasti sisään ja nopeammin portilta.
S-etukortilla saa portilta ostetun lipun 2 euroa halvemmalla. Normaalisti liput 12 / 8 euroa.

Lippu ei takaa istumapaikkaa katsomoista, sillä katsojakapasiteetti on Keskuskentällä vain 3500 ihmiselle.
Paikalle kuitenkin tulee siirrettävät lisäkatsomot molempiin päätyihin. Kivistön puoleiseen päätyyn tulee lisätilaa noin 400 ihmiselle ja VIP katsomo tulee kaupungin puoleiseen päätyyn ison kiven läheisyyteen. Molemmat katsomot rajataaan lippusiimalla selkeästi.

Paikalle saattaa tulla jopa 5000 ihmistä, joten kaikille ei istumapaikkaa ole tarjolla.
Siten seisomatilaa avataan Keskuskentän molemmissa kaarteissa oleville nurmialueille, mutta juoksuratojen ulkoreunaa ympäröivien aitojen sisäpuolelle, ei katsojilla ole kuitenkaan asiaa.

SJK Kannattajat sekä kannattajaryhmä Klopit ovat omalla rajatulla seisomakatsomoalueellaan, pääkatsomon kaupungin puoleisessa ison kiven päädyssä.

Anniskelualue löytyy ison kiven juuresta normaaliin tapaan, mutta aluetta on suurennettu ja siellä on myös lisää myyntipisteitä.
Myös kahviopalveluita on lisätty ympäri aluetta

Lisävessojen lisäksi myös viereisen pesäpallostadionin yleisövessat avataan otteluun tulevan yleisön käyttöön.

Molemmissa päissä tulee olemaan myös tulostaulu kelloineen, kun mobiscreeni valjastetaan myös tähän käyttöön ja kaupunki on saanut Keskuskentän oman tulostaulun jälleen toimintakuntoon.

VIP-teltta katsomoineen, löytyy kaupunginpuoleisesta päädystä ja VIP vieraiden sisäänkäynti on pääkatsomon takaa.

Myös ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus pidetään VIP-teltalla.

Lehdistöä tai kuvaajia pyydetään lähettämään akkreditointipyyntö sähköpostilla osoitteeseen: mediatiimi@sjk2007.fi.

SJK pelaajat eivät anna haastatteluita ennen ottelua. Valmennusjohdon tai joukkueenjohdon haastattelupyynnyt osoitettava SJK Mediatiimille.

Katsomot tulevat todennäköisesti pullistelemaan Keskuskentällä myös ensi sunnuntaina. Kuva otettu kauden 2013 SJK – PK-35 ottelusta, jossa oli paikalla yli 3000 katsojaa.

Vieraskannattajat omasta portista ja omalle alueelle

Valkeakosken Hakan kannattajia on tulossa otteluun myös noin 200 ja heidät sijoitetaan aurinkokatsomon kaupunginpuoleiseen päätyyn.

Sieltä on varattu perinteisen vieraskatsomo-osion lisäksi ensimmäinen kuppi-istuimilla varattu blokki heidän käyttöön.

Vieraskannattajat otetaan myös sisään omasta portistaan katsomonosan takaa ja heidän bussit otetaan sisään pesäpallostadionin puolelta.

Vieraskannattajien rajatulla alueella on samat palvelut kuin muillakin alueilla, eli anniskelualueet ja myyntipisteet löytyy. Lisäksi siellä on neljä WC:tä käytössä.

Vieraskannattajien alue on suljettu muilta katsojilta.

Vieraskannattajat sijoitetaan kuvassa takana näkyvään aurinkokatsomoon ja sen pohjoispäätyyn. Sisäänkulku heille tulee omasta portistaan pesäpallostadionin puolelta.

Daniel Caumo palkitaan Kuukauden Pelaajana

Aivan ottelun alussa on ottelun alkuseremonioiden lisäksi pari normaalista poikkeavaa tapahtumaa, kun SJK Juniorit marssivat suurena joukkona peliin, omille varatuille paikoilleen, aurinkokatsomon maratonportin puoleiseen päätyyn.

SJK:n hyökkääjä Daniel Caumo palkitaan ennen ottelun alkua Pelaajayhdistyksen toimesta Elokuun Kuukauden Pelaajana ja tuon Veikkauksen sponsoroiman palkinnon tulee luovuttamaan Pelaajayhdistyksen Tero Koskela.

Tapahtumassa tullaan myös näkemään yllätysesiintyjiä ja kuullaan haastatteluja ennen ottelua.

SJK:n Gert Kams palkittiin jo aiemmin Ykkösen Toukokuun Kuukauden Pelaajana. Silloinkin palkintoa oli jakamassa Pelaajayhdistyksen Tero Koskela.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton jalkapallo-otteluita koskevia sääntöjä ja määräyksiä, joihin voi tutustua tarkemmin tästä: Ohjeita katsojille.

Tervetuloa viihtymään Seinäjoen Keskuskentän tunnelmaan ja kannustamaan äänekkäästi SJK voittoon!