123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho matkustaa lauantaiksi Turkuun, missä se kohtaa toistamiseen isäntäjoukkue FC Interin Veritas Stadionilla klo 16.00 alkavassa ottelussa. FC Inter ja SJK kohtasivat myös viime viikonloppuna Seinäjoella ja tuolloin pisteet tasattiin 2-2 -tuloksella.

SJK vieraili kauden alussa huhtikuussa jo kertaalleen Interin vieraana, joten kohtaaminen lauantaina on tämän kauden viimeinen. Joukkueet ovatkin toisilleen jo varsin tuttuja ja pelitavat hyvin tiedossa.

Inter pystyy pelaamaan monipuolista peliä, puolustamaan ja hyökkäämään monipuolisesti – varsinkin vastaiskuista syntyy vaarallisia hyökkäyksiä. Heidän pelaajia on palannut riveihin sairastuvalta ja he ovat koko ajan paremmassa pelikunnossa. Varmasti tulee taas kova kamppailu. Veritas on myös hieno stadion ja siellä on hyvä alusta, joten pelistä tulee hyvätasoinen, kertoo SJK päävalmentaja Simo Valakari.

SJK on parhaillaan sarjassa kolmantena, jo kuuden pisteen karkumatkalla neljäntenä olevaan Kuopion Palloseuraan. Edellä toisena oleva FC Lahti on viiden pisteen päässä. SJK:lla on kuitenkin yksi peli molempia vähemmän pelattuna. FC Inter löytyy sijalta yhdeksän.

Ottelu näkyy suorana Veikkaus-TV:ssä ja Seinäjoella sitä pääsee katsomaan ravintola FC Casa Granden terasiilla.

FC Inter – SJK lauantaina 9.8. klo 16.00

Viime sunnuntaina pelatussa SJK – FC Inter ottelussa nähtiin melkoisia tilanteita.

Dragtsmalla mietittävää ottelun alla

FC Inter hukkasi 2-0 johdon Seinäjoella viime sunnuntaina. Vaikka SJK hallitsikin ensimmäistä puoliaikaa, onnistui Inter menemään johtoon Severi Paajasen vastaiskumaalilla. Kaikki näyttikin pitkään menevän vierailijoiden käsikirjoituksen mukaan, varsinkin kun toinen puoliaika alkoi jälleen täysosumalla, mutta SJK tuli vielä peliin mukaan prässäten vahvasti.

Tämä oli vaikea peli. Johdimme 2-0 ja kaikki näytti hyvältä, mutta päästimme kaksi liian helppoa maalia. Emme pystyneet pitämään palloa. SJK ei saanut paljoa paikkoja, mutta tekivät kaksi maalia. Meillä oli hyvä mahdollisuus ottaa kolme pistettä, mutta emme onnistuneet siinä. SJK oli odotetun hyvä. Oli varmasti katsojille hieno peli, kommentoi Interin päävalmentaja Job Dragtsma viime sunnuntaisen ottelun jälkeen.

Interin päävalmentaja sai ikävää postia viime ottelusta, kun joukkueen kapteeni Henri Lehtosen korttitili täyttyi ja siten mies huilaa lauantaina SJK:ta vastaan. Ennestään Interillä on kärkimies Irakli Sirbiladze kolmen ottelun pelikiellossa ja kärsii niistä viimeisen huomenna lauantaina.

Inter kapteeni Henri Lehtonen (oik.) on pelikiellossa lauantaina

Cedric Gogoua on jälleen kunnossa

Nopeasti SJK:n tähdeksi noussut puolustaja Cedric Gogoua huilasi viime ottelun pienen treeneissä tulleen kolhun vuoksi. Nyt mies on taas pelikunnossa ja lähtee mukaan kaatamaan Interiä lauantaina.

SJK:n miehistöstä kenelläkään ei ole pelikieltoja ja Teemu Penninkangasta lukuunottamatta kaikki miehet ovat myös pelikunnossa. Penninkangas loukkasi itseään harjoituksissa aiemmin viikolla ja oli sivussa myös Kerho 07:n ottelusta torstaina.

Kauden ensimmäinen ottelu joukkueiden välillä päättyi Turussa Interin 2-1 voittoon ja myös viime kohtaamisesta jäi paljon hampaankoloon, joten todennäköisesti jälleen nähdään hieno taistelu täydestä pistepotista.

En ole tyytyväinen 2-2 -tulokseen, sillä kotona pitäisi voittaa. Olen kuitenkin tyytyväinen nousuumme tappioasemasta Interin kaltaista rutinoitunutta joukkuetta vastaan. Jätkät näyttivät, ettei koskaan saa luovuttaa. Olemme kehittyneet verrattuna kauden ensimmäiseen Inter-peliin. Nyt meillä oli mahdollisuus voittoon. Faneille tämä oli ainakin mielenkiintoinen ottelu loppuun saakka, sanoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari viime sunnuntain ottelun jälkeen.

Veikkaus-TV lähettää FC inter – SJK ottelun suorana klo 16.00 alkaen. Lisäksi paikalle lähtee SJK Kannattajia omiaan tukemaan. Seinäjoella ottelun näkee suorana myös FC Casa Granden terassilla isolta skriiniltä.

Viime kohtaamisessa myös tunteet kuumeni muutamaan kertaan.