123 456 7890

Suomen maajoukkuerinkiinkin kuuluva hyökkääjä Roope Riski saapui loppukauden mittaisella lainasopimuksella SJK paitaan Norjan pääsarjan Haugesundista. SJK:ssa Riski saa pelinumerokseen 18 ja hän on pelikelpoinen ensimmäistä kertaa elokuun alussa, kun SJK vierailee FF Jaron kotikentällä Pietarsaaressa.

SJK esitteli Roope Riskin medialle Seinäjoella torstaina 30.7. pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Norjassa en saanut peliaikaa haluamallani pelipaikalla ja aloimme katselemaan muita vaihtoehtoja. Haugesund ei kuitenkaan halunnut päästää minua toiseen Norjan pääsarjaseuraan, joten aloimme katselemaan muita vaihtoehtoja. SJK tuli siinä sitten vastaan ja tunnen Simon (päävalmentaja Valakari) hyvin entuudestaan – sekä Chris Cleaverin, joka on täällä toisena valmentajana. Pelasin heidän kanssaan aikoinaan TPS:ssä. SJK tuntui siten alusta alkaen mielenkiintoiselta ja uskon että tämä on minulle hyvä vaihtoehto, kertasi Riski siirtoaan lehdistötilaisuudessa.

Nyt olen ollut täällä viikon verran mukana ja kaikki ovat ottaneet minut hyvin vastaan. Treeneissä on ollut hyvä meno ja olen tykännyt olla täällä. Toivottavasti saamme hyvän loppukauden, jatkoi Riski.

Paikalla tilaisuudessa oli myös SJK TV. Tästä katsomaan kokonaisuudessaan Roope Riskin ja SJK päävalmentaja Simo Valakarin mietteet.

Lue lisää Riskin siirrosta SJK paitaan nettisivujen uutisesta.