123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon tuore hankinta, keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj esiteltiin medialle ja SJK kannattajille tiistaina Seinäjoen Carlsberg Sports Barissa.


Olen nyt SJK:n pelaaja ja ylpeä ollessani tässä. SJK on kova joukkue, jolla on selkeä tapa pelata. Tiedän myös että täällä tehdään asiat perusteellisesti, sanoi Hetemaj.

SJK oli minun ainoa vaihtoehtoni Suomessa, eikä tarvinnut kahdesti miettiä kun sopimusta tarjottiin. Odottelimme tammikuussa vain tämän Italian kuvion loppuun. Haluankin kiittää SJK:ta siitä luottamuksesta ja kärsivällisyydestä asian suhteen, sillä asiat eivät riippuneet siinä minusta, Hetemaj jatkoi.

Italian odottelut on nyt siis ohi ja Mehmet Hetemaj pelaa sopimuksensa mukaisesti SJK:ssa ainakin tämän kauden. Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta.

Jos joku ulkomaalaisseura haluaisi Hetemajn kesken kauden, saa SJK tuossa tapauksessa siirtokorvauksen.
– Sellaisessa tapauksessa käytäisiin normaali seurojen välinen neuvottelu, korostaa SJK toimitusjohtaja Janne Kotamäki.

Myös SJK:n päävalmentaja Simo Valakari oli erittäin tyytyväinen saadessaan Hetemajn mukaan.

Hetemaj tuo meille puuttuvan pelin rytmittäjän keskikentälle. Hän osaa syöttää ja lukea peliä erittäin taktisesti. Hän on kokonaisvaltainen pelaaja, kuvaili Valakari tilaisuudessa.

Aloitamme työn teon heti puolen tunnin päästä, nauratti Valakari tilaisuuden lopuksi, kun kysyttiin koska Hetemaj aloittaa SJK:n harjoitusvahvuudessa.

Mehmet Hetemaj osallistuikin samantien esittelytilaisuuden jälkeen SJK:n joukkuepalaveriin ja tiistain iltapäivä treeneihin.

SJK TV kuvasi koko tilaisuuden videolle ja pääset katsomaan Hetemajn esittelyä tästä: