123 456 7890

SJK tarjoaa kannattajilleen ensimmäisenä jalkapalloseurana Suomessa ja ensimmäisten urheilujoukkueiden joukossa koko maailmassa, mahdollisuuden seurata SJK:ta musiikin suoratoistopalvelu Spotifyssa virallisen profiilin ja soittolistojen kera.

SJK:n profiili ja soittolistat Spotifyssa tarjoavat SJK:n kannattajille, pelaajille ja taustajoukoille uuden tavan elää ja välittää ottelupäivien ja joukkueen tunnelmaa musiikin kautta milloin vain ja missä tahansa. Myös SJK:n stadionilla taustamusiikin hallinta ja soitto vietiin Spotifyhyn, Telian Spotify Business -pilvipalvelun välityksellä.

Jalkapallostadionin musiikkielämyksellä on tärkeä rooli tunnelman sähköistämisessä niin yleisön kuin pelaajienkin näkökulmasta. Yhtenä ensimmäisistä maailmassa SJK digitalisoi sen tuottamisen Spotify Business -palvelumme avulla, sanoo Telian Spotify Businessin liiketoimintavastaava Ville Virtanen.

Spotify Business -palvelu sopii SJK:lle loistavasti ja nyt katsojat pystyvät jatkossa seuraamaan pelaajien sekä kannattajien musiikkimakua. Lisäksi he tietävät millaista musiikkia stadionilla soi ja mahdollisesti pystyvät tulevaisuudess myös vaikuttamaan siihen entistä paremmin. Pystymme myös räätälöimään erityylisillä soittolistoilla tunnelman OmaSp Stadionin eri ravintolatiloihin, kertoo SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Spotifyn uusimmalla ominaisuudella pystyy hyödyntämään myös OmaSp Stadionin diginäyttöjä, jolloin katsojat voisivat lukea mobiileillaan diginäytöiltä suoraan koodit ja päästä näin seuraamaan SJK:n virallisen Spotify-profiilin soittolistoja, jatkaa Teemu Virtanen.

SJK:n Spotify-profiilista löydät kaikki soittolistat, jotka soivat pelaajien pukukopissa pelipäivinä, OmaSp Stadionilla soivan matsipäivän musiikin sekä Kannattajapäädyn oman soittolistan. Listoja muokataan kauden aikana ja tulemme kokoamaan lisäksi monia erikoislistoja yksittäisiin otteluihin sekä tapahtumiin sopivaksi. Virallisen Spotify-profiilin kautta myös pelaajat tulevat lähemmäksi kannattajiaan omien henkilökohtaisten soittolistojensa kautta.

Voit seurata SJK:ta Spotifyssa klikkaamalla tätä kuvaa:

Jollei sinulla ole Spotify-tiliä, liity tästä linkistä

SJK:n virallisen Spotifyn julkaisemisen kunniaksi, ensimmäisenä erikoislistana julkistamme SJK-pelaajien valitsemat suosikkikappaleet. Näiden kappaleiden avulla SJK-pelaajat psyykkaavat itsensä voittomentaliteettiin SJK – JJK -otteluun, joka pelataan OmaSp Stadionilla perjantaina 12.5. klo 20:00. Samalla myös muut soittolistat otetaan käyttöön ensimmäistä kertaa. Ottelun ennakkoliput saat edullisimmin SJK:n verkkokaupasta.

SJK:n pelaajien valitsema SJK warm-up playlist. Jos sinulla on Spotify, pääset klikkaamalla suoraan kyseiseen kappaleeseen.

Mihkel Aksalu: AC/DC – Thunderstruck
Paavo Valakari: French Montana – Unforgettable
Marc Vales: Chris Jeday – Ahora Dice
Richie Dorman: The Chainsmokers – Something Like This
Dani Hatakka: Gasellit – Muistaks Mä Väärin
Timo Tahvanainen :Disco Ensemble – Fight Forever
Johannes Laaksonen: Muse – Starlight
Billy Ions: Oasis – Live Forever
Tomas Hradecky: Kasabian – Club Foot
Matti Klinga: Kid Cudi – Pursuit of Happiness (Steve Aoki remix)
Jarkko Hurme: Pennywise – Revolution
Ville Tikkanen: Wiz Khalifa – We Dem Boys
Obed Malolo: Migos – Bad and Boyjee
Arttu Aromaa: The Offspring – Bad Habit
Facundo: Calle 13 – Fiesta de Locos
Diego Bardanca: Jax Jones – You Don’t Know Me
Jesse Sarajärvi: Drake – Trophies
Chema Antón: Nacho – Bailame
Aristote Mboma: Fort Minor – Remember the Name
Mehmet Hetemaj: Maitre Gims – Est-ce que tu Mi’aimes
Erfan Zeneli: Carlos Vives & Shakira – La Bicicleta