123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kokoontui maanantaina Wallsport Areenalle uuden kauden ensimmäisiin harjoituksiin.

Samalla vahvistettiin että SJK:n valmennus- ja taustaryhmä on nyt selvillä ja valmennus jatkaa samalla kokoonpanolla. Maalivahtivalmentaja Jori Särkkä jatkaa, kuten jatkaa myös fysio Juha-Jaakko Ulvila ja fyysisen valmennuksen vastaava Jaakko Nevanlinna. Ainoa muutos taustaryhmässä on joukkueenjohtaja Jari Kujalan vaihtuminen Jarmo Tervasmäkeen. Tervasmäki on aiemmin toiminut Kerho 07:n ja SJK U19 SM-sarjajoukkueen joukueenjohtajana.

Pelaajista mukana harjoituksissa oli vain osa, sillä osa liittyy mukaan myöhemmin joulukuun aikana ja viimeisetkin tammikuun alusta, jolloin ryhmän pitäisi olla suurelta osin valmis.

Ensimmäisessä kokoontumisessa oli mukana myös muutama testipelaaja maalivahtipuolelle sekä mukaan nostettuja omia junioreita.

SJK pelaa joulukuussa yhden harjoitusottelun ja se pelataan perjantaina 12. päivä, jolloin SJK isännöi kotihallissaan Wallsportilla Ykkösen JJK:ta. Seuraava harjoitusottelu on sovittu tammikuulle, kun perjantaina 16. päivä SJK isännöi Keith Armstrongin valmentamaa Tampereen Ilvestä. Harjoitusotteluita julkistetaan lisää joulukuun aikana, samoin on lisää infoa on luvassa talven KOMIA-turnauksesta.

Joulukuun aikana mukaan tulee myös useampia testipelaajia, sekä mahdollisia uusia vahvistuksia. Testipelaajat halutaan nähdä tositoimissa, joten ainakin JJK-ottelussa heitä on myös kotiyleisön mahdollista tarkastaa.

SJK mediatiimi kävi paikanpäällä kauden avausharjoituksissa ja juttutti päävalmentaja Simo Valakaria, keskikenttäpelaaja Johannes Laaksosta, sekä maalivahtivalmentajana Seinäjoella jatkavaa Jori Särkkää.

Tästä katsomaan: