123 456 7890

SJK Akatemian Kakkosen kauden avaus päättyi niukkaan 3-2 tappioon Pietarsaaressa, JBK:n vieraana. JBK sai peliin shokkialun ja vei sen turvin pelin pisteet. SJK Akatemia missasi omat kavennus ja tasoituspaikkansa, eikä onnistunut enää nousta lopussa tasoihin. SJK Akatemian molemmat maalit iski kapteeni Georg Westerlund. Kausi jatkuu kotiottelulla maanantaina 17.5. klo 18:30, kun Jyväskylän JJK saapuu vieraaksi Seinäjoelle. Ottelu tulee näkymään suorana Spiideo-livestreamina.

JBK – SJK Akatemia 3-2 (2-0)
1-0 8 min Samuel Uusitalo
2-0 13 min Benjamin Östman
2-1 50 min Georg Westerlund
3-1 55 min Kevin Larsson
3-2 77 min Georg Westerlund rp.

Ei ollenkaan se tulos mitä halusimme pelistä, mutta silti meiltä vahva esitys kokonaisuutena. Kontrolloimme ottelua aika pitkälti alusta loppuun. Mielestäni päästimme heille kolme helppoa maalia. Ja ne sekä missatut maalipaikat maksoivat meille tämän ottelun. Olen ylpeä kuitenkin pelaajieni esityksestä muuten. Ja heidän taistelutahdosta, mitä he näyttivät, mutta olen kuitenkin pettynyt, että emme saaneet tasoitusta lopussa. Ja sitä myöden emme saaneet edes pistettä mukaamme, sanoi SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Tämä on kuitenkin pitkä kausi vielä. Ja meidän täytyy katsoa peli arvioiden uudelleen, ja mennä eteenpäin kohti seuraavaa ottelua. Pitää pysyä positiivisena, päätti Page.

SJK Akatemia: Topi Säilynoja MV, Kaarlo Rintamäki, Joel Laitinen, Berat Akdogan, Valtteri Olsbo, Robbie Malolo, Daniel Säily (70’ Topias Uusi-Autti), Nooa Laine, Oliver Günes (75’ Valentín Gasc), Kingsley Ofori ja Georg Westerlund.