123 456 7890

SJK Akatemia hävisi Vantaan Korsossa pelatun harjoitusottelun PK-35:lle lauantaina. Ottelu oli tauolla 2-1 luvuissa ja ainoasta SJK Akatemian osumasta vastasi viime pelissä hattutempun tehnyt Oliver Günes. Tällä kertaa mies iski komeasti yläkulmaan. SJK Akatemialla oli paikka tasoittaa ottelu jo tauolle mennessä, mutta kotijoukkueen maalivahti veti pidemmän korren. Lopulta PK-35 iski toisella puoliskolla lisäosuman, kun SJK Akatemia haki tasoitusta. SJK Akatemia kohtaa jo ensi tiistaina harjoitusottelussa Ilves 2:n OmaSp Stadionilla ja ensi sunnuntaina se matkaa Ouluun OLS:n vieraaksi Suomen Cupin 3.kierroksen otteluun. Ykkösen kausi alkaa 18.4. vierasottelulla Pargas IF:aa vastaan.

PK-35 – Akatemia 3-1 (2-1)
1-0  2 min Mustafa Beyai
2-0 13 min Mustafa Beyai
2-1 29 min Oliver Günes
3-1 75 min Willem Haapiainen

Olen pettynyt lopputulokseen. Ja ottelun alku ei ollut meiltä hyvä. Emme olleet tarpeeksi aktiivisia joukkueena, mikä antoi heille mahdollisuuden dominoida ottelua. Tuntui, että kaksi maalia, mitkä annoimme heille, oli meiltä heikosti pelattu. Joten, alku oli meiltä huono, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Mutta kun peli eteni, me aloimme vaikeuttamaan heidän peliään, ja tulimme maalin päähän. Ja meillä oli monia hyviä tilanteita, kuten meillä on ollut aiemmissakin peleissä. Meidän pitää ottaa nyt prosessissamme seuraavaksi se, miten viimeistelemme näistä paikoistamme paremmin. Sitä meidän pitää kehittää.

Toinen puoliaika oli meiltä todella hyvä. Ja meidän olisi pitänyt saada peli tasoihin. Samson Ebuka oli tasoittaa, mutta heidän maalivahtinsa teki hienon pelastuksen. Sitten kun olimme takaa-ajo asemassa, annoimme heille mahdollisuuden iskeä vastaan. Ja he käyttivät sen, tehden komean 3-1 maalin, jatkoi Page.

Meidän pitää olla rehellisiä, ja keskustella joukkueen kesken, missä me haluamme olla ja mitä me haluamme saavuttaa. Emme ole saaneet tuloksia, kun olemme pelanneet kovia joukkueita vastaan. Sitä on voinut sanoa, että ne olivat Veikkausliiga-joukkueita, mutta nyt oli vastassa oman sarjamme joukkue. Nyt näimme, että meidän pitää parantaa peliämme vielä lisää, jotta olemme valmiita Ykköseen, päätti Page.

SJK Akatemia: Tuomas Pöyhönen MV, Kaarlo Rintamäki, Nooa Laine (60’ Denis Cukici), Samson Ebuka (74’ Jonathan Muzinga), Sami Sipola (84’ Mikael Anttila), Noa Lehtonen, Terry Yegbe (84’ Lukas Eloranta), Jude Arthur (72’ Tuomas Koivisto), Valentin Gasc (60’ Tuukka Pahkala), Oliver Günes (60’ Borry Sabally) ja Kingsley Ofori (60’ Oskar Pihlaja)