123 456 7890

SJK Akatemia kohtaa sunnuntaina PK-37:n Iisalmessa, klo 15:00 alkavassa Kakkosen C-lohkon ottelussa. Sunnuntain peli mukaan laskettuna, runkosarjassa on jäljellä enää kolme ottelua ja SJK Akatemian johto on kymmenen pistettä. Heti runkosarjan perään pelataan lohkon neljän parhaan joukkueen kesken yksinkertainen loppusarja, jossa runkosarjan pisteet ovat edelleen voimassa. Eli neljä parasta joukkuetta jatkaa kautta vielä ylimääräisillä kolmella pelillä. Kun loppusarja on pelattu, nousee lohkon paras joukkue suoraan Ykköseen.

Me keskitymme nyt vain tähän peliin. Tiedän, että se on klisee, mutta näin me teemme ja menemme peli kerrallaan. Meillä oli vähän heikko edellinen kotipeli, jossa pelasimme tasapelin. Dominoimme sitä peliä ja meidän olisi pitänyt ehkä voittaa, joten siksi on nyt tärkeää päästä takaisin voittokantaan. Haluamme päättää kauden niin vahvasti, kuin se vain on mahdollista, sanoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Thomas Dunne.

Olemme valmistautuneet hyvin tähän otteluun, katsoneet videoita vastustajasta ja tutustuneet heidän tekemiseen. Pelaajat ovat tehneet töitä erinomaisesti koko viikon. Eli kuten sanoin, haluamme päättää kauden vahvasti. Valmistaudumme peliin hyvin ja haluamme aloittaa ottelun vahvasti. Se on meidän tavoite sunnuntaina, Dunne jatkaa.

Meillä on joukkueessa oikeastaan vain muutama kysymysmerkki tällä hetkellä. Juuso Takanen ja Veeti Mustonen on ollut hieman loukkaantuneena, mutta uskon, että molemmat ovat kunnossa sunnuntaina ja käytettävissä. Meillä on myös lauantaina U20-joukkueella kotipeli ja matkustamme Iisalmeen sunnuntaiksi. Se tuo pieniä haasteita, sillä ryhmämme ei ole niin suuri. Mutta meille sunnuntain ottelu on kuitenkin näistä se tärkeämpi ja huolehdimme, että ryhmä siihen on kunnossa. Tiedän, että myös pelaajat ymmärtävät tämän, sillä haluamme nousta, kertoo Dunne.

Olemme puhuneet tästä. Kun tavoittelet sarjan voittoa, on joskus vaikea sarjan loppuvaiheessa lyödä portit muilta kiinni ja viimeistellä homma. Siksi meidän pitää valmistautua huolella. Tuotimme itsellemme pienen pettymyksen viime ottelussa, päästämällä pari helppoa maalia. En halua ottaa mitään pois vastustajalta, mutta meidän näkökulmastamme, emme olleet tarpeeksi keskittyneitä. Meidän pitää nyt todistaa, että pystymme hoitamaan homman. Ja uskon, että sen me myös teemme, Dunne päättää.

Kakkosen C-lohkon ottelu, PK-37 – SJK Akatemia, sunnuntaina 22.9. klo 15:00.

SJK Akatemian seuraava kotiottelu on sunnuntaina 29.9. klo 15:00 pelattava pikku-Pohjanmaan derby SJK Akatemia vs. VPS J Akatemia. Peli pelataan OmaSp Stadionilla ja liput ovelta 5€.