123 456 7890

SJK Akatemialla oli huono päivä Ykkösessä, kun EIF iski peräti 5-0 tuloksen sisään. SJK Akatemia joutui pelaamaan lähes koko toisen puoliajan vajaalla, Terry Yegben saatua toisen keltaisen myötä ulosajon. Voittajasta ei ollut enää sen jälkeen mitään epäselvyyttä, ja kotijoukkue pääsi vielä kaunistelemaan lukuja ottelun lopulla. SJK Akatemia pelaa vielä ennen juhannusta, torstaina 23.6. klo 18:30 kotiottelun OmaSp Stadionilla, ja vieraaksi siihen saapuu PEPO Lappeenranta.

EIF – SJK Akatemia 5-0 (2-0)
1-0 22 min. Adam Larsson
2-0 32 min Adam Larsson
3-0 54 min Xhevdet Gela rp.
4-0 76 min Alexander Forsström
5-0 90 min Alexander Forsström

SJK Akatemia sai otttelun ensimmäisen paikan vartin pelin kohdalla, kun pallo tuli ensin EIF:n maalille, ja maalivahti torjui sen eteensä. Paikalla oli Oliver Gunes, joka veti heti. Mutta pallo harmillisesti tolpan väärältä puolen ohi.

EIF meni johtoon 22. minuutilla, kun ensin EIF-pelaaja katkaisi puolustuksesta lähteneen syötön omassa päädyssä, ja antoi pallon hyvin linjan taakse ehtineelle Adam Larssonille. Sarjan maalipörssin kärjessä oleva ruotsalainen ei erehtynyt, vaan laittoi pallon tolpan juureen. Sama mies iski vielä toisen ennen taukoa. Larsson sai pallon jälleen linjan taakse hyvällä pystysyötöllä. Tilanteesta SJK Akatemian pelaajat odottelivat paitsiota, mutta sitä ei tullut. Larsson sai pallon maaliin vielä kolmannenkin kerran ennen taukoa, mutta tällä kertaa lippu oli linjalla pystyssä, ja maalia ei hyväksytty. Tauolle mentiin kuitenkin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toisen puoliajan ensimmäisellä kympillä kotijoukkue tappoi lopullisesti pelin. Ensin pallo tuli keskityksestä SJK Akatemian boksiin, ja pallo osui SJK Akatemian puolustaja Terry Yegben käteen. Erotuomari antoi siitä pilkun, ja samalla keltaisen Yegbelle, joka oli hänen toinen ottelussa. Niinpä SJK Akatemia joutui samantien vajaalle, kun peliä oli pelattuna vasta reilut 50 minuuttia. Pilkusta kokenut liigajyrä Xhevdet Gela upotti pallon sisään. Ottelun lopussa EIF pääsi vielä kaunistelemana lukuja kahdella Alexander Forsströmin maalilla.

Vaikea peli tänään. Pitkä vieraspeli, ja vastassa kova kotijoukkue, joka oli todella kliininen paikoistaan. Todella pettynyt tietenkin tulokseen, mutta samalla ylpeä pelaajistani, jotka yrittävät kaikkensa vielä senkin jälkeen, kun peli oli jo ratkennut. Jokainen pelaaja teki kovasti töitä ja parhaansa, ja pelasi kuten olimme sopineet pelaavamme tänään, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Meidän pitää mennä nopeasti eteenpäin ja unohtaa tämä. Meillä on torstaina vastassa PEPO kotona. Meillä oli hyvä alku kauteen, mutta nyt meidän täytyy pystyä vastaamaan tämän päivän tulokseen. Tämän tulee vain ajaa meitä eteenpäin ja pistää meidät tekemään entistä kovempaa töitä. Meidän pitää valmistautua hyvin taas seuraavaan peliin.

Olemme nyt pettyneitä, mutta jätämme tämän taakse, ja siirrämme katseet torstaille, sanoi Page vielä lopuksi.

SJK Akatemia: Tuomas Pöyhönen MV, Terry Yegbe (53’ Ulosajo), Noa Lehtonen, Sami Sipola, Kaarlo Rintamäki, Valtteri Olsbo (58’ Deni Silverio), Denis Cukici (58’ Tuomas Koivisto), Valentín Gasc (80’ Tuukka Pahkala), Oskar Pihlaja (78’ Adam Mekki), Oliver Günes ja Samson Ebuka.