123 456 7890

Joonas Lepistö teki jo kauden viidennen maalinsa Kakkosessa, kun SJK Akatemia haki täydet pisteet Oulusta. OLS kaatui Lepistön päivän ainokaisella. Samalla SJK Akatemia jatkaa puhdasta kauden alkuaan, ottamalla jo kolmannen voittonsa kolmesta pelatusta ottelusta. Lepistö johtaa viidellä maalillaan Kakkosen C-lohkon maalipörssiä ja SJK Akatemia kolmella voitollaan lohkoa. Seuraava ottelu on maanantaina 20.5. klo 18:30 OmaSp Stadionilla ja silloin vastaan tulee KuPS:n reservijoukkue KuFu-98. Ottelun liput ovelta 5€ ja Carlsberg Sports Bar palvelee ottelutapahtuman ajan.

OLS – SJK Akatemia 0-1 (0-0)
0-1 52 min Joonas Lepistö

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli SJK Akatemialta heikompi. Myös kova vesisade ja tuuli vaikeutti pelaamista. Toisella puoliajalla SJK Akatemia aloitti vahvasti ja ensimmäinen puolituntinen olikin erinomaista peliä.

Avausmaali nähtiin 52 minuutilla, kun Ville Pajula syötti pallon Joonas Lepistölle ja tämä veti ulkosyrjällä ylänurkkaan. Maalin jälkeen SJK:lla oli vielä useita maalipaikkoja lisätä johtoa, mutta lisämaaleja ei nähty. Pelin viimeisen 10 minuutin ajan taas kotijoukkue tuli peliin kovaa ja peli oli kovaa taistelua loppuvihellykseen saakka.

Meidän olisi siinä toisen puoliajan alussa naulata peli, mutta emme saaneet vain sitä toista maalia sitten kuitenkaan. Sitten vastustaja myllytti pelin lopun, mutta me puolustettiin hyvin, sanoi SJK Akatemian johtaja ja vastuuvalmentaja Jani Uotinen ottelun jälkeen.

Ensimmäisen puoliajan tekeminen oli liian heikkoa. Pallot ja syötöt karkaili ja se oli meiltä heikkoa tekemistä. Parannettiin kuitenkin toiselle jaksolle. Kokonaisuutena on hyvää, että omissa pidettiin nolla ja otettiin kolme pistettä. Nollan pitäminen on aina kova asia ja siihen voi olla tyytyväinen. Samoin toisen jakson ensimmäinen puoliaika, oli meiltä hyvää pelaamista ehdottomasti, Uotinen jatkoi.

Käydään tämä ottelu läpi ja jatketaan kohti seuraavaa ottelua. Kaikki keskittyminen siihen, sanoi Uotinen vielä lopuksi.

SJK Akatemia: Severi Ikäheimo MV, Veeti Mustonen, Ville Tikkanen, Ville Pajula, Sami Sipola, Arttu Aromaa, Robbie Malolo, Maximo Tolonen, Daniel Håkans, Jeremiah Streng (80’ Iiro Hautala) ja Joonas Lepistö (86’ Kuutti Matila).