123 456 7890

Veikkausliigan VPS joutui koville kotonaan Ykkösessä pelaavan SJK Akatemian kanssa tiistai-iltapäivällä Elisa Stadionilla. SJK Akatemia johti harjoitusottelua tauolla jo 0-2, mutta VPS onnistui tulemaan vielä tasoihin. SJK Akatemia meni uudelleen johtoon Valentin Gascin toisella osumalla, mutta VPS onnistui vielä lopussa tasoittamaan ottelun. VPS tulee seuraavaksi SJK:n edustusjoukkueen vieraaksi ensi lauantaina 19.3. klo 15:00 OmaSp Stadionille, ja tuon ottelun ennakko tulee torstaina. SJK Akatemia puolestaan pelaa varmuudella seuraavan kerran Suomen Cupin 3.kierroksella, joka pelataan 7.-17.4. Vastustaja ja pelipäivä selviää arvontojen jälkeen. Ykkösen kausi alkaa vierasottelulla Pargas IF:a vastaan 18.4. Mahdollisesti ennen noita pelattavista harjoitusotteluista löytyy tieto SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Kausikortit Ykkösen kaudelle myynnissä Lippu.fi-kanavista ja SJK Storesta.

3-3 82 min Juhani Pikkarainen

Olipas se erinomainen ottelu. Ja meidän nuorelta joukkueelta todella hyvä esitys. Meiltä vielä puuttui useita pelaajia eri syistä, mutta saimme nyt annettua monelle pelaajalle tärkeitä minuutteja, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Se, että pystyimme pistämään Veikkausliiga-joukkueen ongelmiin, on jotain mistä me voimme olla todella tyytyväisiä. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla olimme vaarallisia. Iskimme hienosti tilanteenvaihdoista, ja vaikka he tekivät vaihtoja toisella puoliajalla, toivat sisään erittäin kokeneita pelureita, pystyimme silti pitämään heidät kurissa ja ottelun tasoissa.

Tämä oli todella hyvä harjoitus meille, ja voimme rakentaa paljon tämän varaan. Analysoimme ottelun, pidämme huolta, että vain parannamme vielä tästä ja olemme valmiita, kun sarja alkaa, sanoi Page vielä lopuksi.