123 456 7890

SJK Akatemia päätti kauden 2-0 voitolla Ykkösessä. Samalla Jeremiah Streng iski kauden 12. maalinsa. Kapteeninnauhaa kantanut Sami Sipola puolestaan teki uransa ensimmäisen maalin Ykkösessä. Ykkönen on nyt päättynyt ja SJK Akatemia pelaa ensi kaudella taas Kakkosessa. Kiitos kaudesta seuraajille ja nähdään taas ensi kaudella sekä ensi talvella.

SJK Akatemia – MYPA 2-0 (1-0)
1-0 21 min Jeremiah Streng
2-0 86 min Sami Sipola

SJK Akatemia aloitti ottelun vahvasti ja piti selvästi enemmän palloa sekä kontrollia vierailija MYPA:n kenttäpäädyssä. MYPA kuitenkin pääsi ajoittain vaarallisiin vastahyökkäyksiin vasemmalta laidalta ja Mehdi El Moutacim joutui myös torjuntatöihin kotijoukkueen maalilla.

Lopulta SJK Akatemia meni kuitenkin johtoon. Hyvää peli pelannut Oskar Pihlaja lähti nousemaan keskikentältä kohti maalia ja hän pääsi vetämään, mutta veto pomppasi vain takaisin pystypuusta. Paikalla oli ensimmäisenä Jeremiah Streng, joka teki paluupallosta kauden 12 maalinsa ja samalla varmistui, että hän onnistui tekemään maalin jo seitsemännessä ottelussa putkeen.

Toiselle puoliajalle MYPA suoritti kolme vaihtoa ja se tuli todella vahvasti otteluun. Peli oli selvästi heidän hallussa ja MYPA loi myös vaarallisia maalipaikkoja. Kertaalleen Mehdi El Moutacim esitti parastaan, tullen hyvin vastaan peittämään läpiajossa olleen hyökkääjän

SJK Akatemia niittasi lopulta ottelun vähän ennen loppua ja samalla Sami Sipola pääsi tekemään uransa ensimmäisen maalin miesten Ykkösessä. Se syntyi, kun ensin Streng pääsi vastahyökkäykseen, mutta MYPA-puolustus ehti eteen. Streng jätti pallon taakse Omar Adawilla, joka käytti sen Sipolalla. Adawi antoi sen vielä uudelleen takaisin Sipolalle, jolta lähtikin komea kaukolaukaus ja pallo upposi verkkoon. Maali jäi myös ottelun viimeiseksi tapahtumaksi ja kausi päättyi SJK Akatemian voittoon.

SJK Akatemia: Mehdi El Moutacim MV, Veeti Mustonen, Joel Laitinen, Sami Sipola, Valtteri Olsbo, Omar Adawi (89’ Juuso Takanen), Aatu Kujanpää (84’ Arttu Aromaa), Oskar Pihlaja, Georg Westerlund (65’ Robbie Malolo), Kuutti Matila ja Jeremiah Streng.