123 456 7890

Maalintekijät, Robbie Malolo, Joonas Lepistö ja Kuutti Matila yhteispotretissa pelin jälkeen.

SJK Akatemian edustusjoukkue, eli SJK U23, avasi Kakkosen kautensa 4-1 vierasvoitolla Oulussa Herculeksen vieraana. SJK oli tauolla vielä tappiolla, mutta nousi toisella jaksolla tasoihin ja kunnolla ohi. Kaikkiaan kuusi SJK Akatemian nuorta pelaajaa teki debyyttinsä miesten Kakkosessa, kun Veeti Mustonen, Sami Sipola ja Leevi Oksanen olivat avauksessa, vaihdosta sisään tullut Kuutti Matila teki samantien myös debyyttimaalinsa sekä vaihdosta tulleet Kaarlo Rintamäki ja Iiro Hautala saivat ensi minuutit. Onnittelut kaikille debytanteille. Kahdesti maaliverkkoa heilutteli Joonas Lepistö. Seuraava ottelu on kotona, viikon päästä lauantaina 4.5. klo 17:00 ja silloin vieraaksi OmaSp Stadionille saapuu PK-37 Iisalmesta. Liput ovelta 5 €. SJK U23 otteluohjelma löytyy tästä linkistä.

JS Hercules – SJK Akatemia 1-4 (1-0)
1-0 18 min Aleksi Nousiainen
1-1 53 min Joonas Lepistö
1-2 78 min Kuutti Matila
1-3 84 min Joonas Lepistö
1-4 88 min Robbie Malolo

SJK U23 aloitti ottelun vahvasti, painaen pelin kotijoukkueen päätyyn, mutta siitä huolimatta Hercules onnistui iskemään avausmaalin. Myös tauolle mentiin kotijoukkueen johdossa.

Toisella jaksolla aukesi viimein SJK:kin maalihanat ja Joonas Lepistö teki läpiajon päätteeksi 1-1. Syötön Lepistölle tarjoili Arttu Aromaa. Kuutti Matila tuli kentälle vaihdosta ja ehti olla kentällä vajaat viisi minuuttia debyyttiottelussaan, kun hän puski jo debyyttimaalinsa ja SJK:n johtoon. Maali lähti Ville Tikkasen huippusyötöstä laitaan Ville Pajulalle, joka keskitti maalille ja Matila pisti pallon syöksypuskulla sisään.

Lopussa SJK iski vielä kahdesti, kun ensin Lepistö teki päivän toisensa ja jälleen läpisyötön tarjoili boksiin Aromaa. Lepistö otti pallon hallitusti haltuun ja viimeisteli varmasti. pari minuuttia ennen päätösvihellystä myös Robbie Malolo pääsi maalintekoon, pujotellen useamman vastustajan ohitse ja sijoittaen pallon maaliin. Maalia edelsi pitkä syöttöruletti SJK:n puolelta.

Kuuden miesten Kakkosessa debyyttinsä tehneen nuoren pelaajan lisäksi, mukana oli SJK:n edustuksessa vähille minuuteille alkukaudesta jääneet Ville Tikkanen, Daniel Håkans ja Maximo Tolonen.

Eilisten harjoitusten jälkeen oli semmoinen hyvä tunne. Meillä oli hyvä viikko alla ja saatiin vielä edareista mukaan tulevat treeneihin. Päästiin käymään yhteisesti asioita läpi harjoituksissa ja se heti näkyi. Hyvä valmistautuminen ja hyvä lopputulema, on yhtäkuin kolme pistettä, sanoi SJK Akatemian johtaja ja vastuuvalmentaja Jani Uotinen pelin jälkeen.

Debytantteja oli paljon ja heistä ei ole kuin hyvää sanottavaa. Kuutti Matilakin tuli vaihdosta sisään ja teki heti voittomaalin. Kyllä tästä on hyvä heidän kaikkien jatkaa, kiitteli Uotinen.

Nyt vain yhtä hyvä viikko alle ja samanlainen valmistautuminen ensi lauantaille. Tiistaina jatketaan yhteisharjoituksilla ja aletaan keskittymään uuteen matsiin, päätti Uotinen.

SJK Akatemia: Severi Ikäheimo MV, Arttu Aromaa, Veeti Mustonen, Ville Tikkanen, Sami Sipola, Robbie Malolo, Leevi Oksanen, Ville Pajula, Daniel Håkans (73’ Kuutti Matila), Joonas Lepistö (89’ Iiro Hautala) ja Maximo Tolonen (86’ Kaarlo Rintamäki)