123 456 7890

Suomen Palloliitto on päättänyt, että SJK Akatemia nousee mukaan Cupin erillismääräysten mukaisesti täydennysmenettelyllä Respect Suomen Cupin lohkovaiheeseen. Aiemmin PK-35 Vantaa ilmoitti, että joukkue vetäytyy kaikesta Palloliiton kilpailutoiminnasta miesten joukkueen osalta, joten sen paikka cupissa vapautui. Täydennysmenettelystä päätti Palloliiton kilpailuvaliokunta kokouksessaan. SJK Akatemia on ilmoittanut ottavansa paikan vastaan.

SJK Akatemian noustessa mukaan lohkovaiheeseen, aiheuttaa tämä myös muutoksia alustavaan lohkojakoon seuraavasti: PK-35 Vantaan paikan C-lohkossa ottaa Gnistan, joka siirtyy tälle paikalle D-lohkosta. D-lohkoon siirtyy puolestaan B-lohkosta Pallo-Iirot, ja SJK Akatemia ottaa vapaaksi jäävän paikan B-lohkosta.

Erikoiseksi asian tekee se, että SJK:n edustusjoukkue on myös lohkossa B. Siten SJK ja SJK Akatemia ovat molemmat samassa Suomen cupin lohkossa ja pelaavat toisiaan vastaan kilpailun jatkopaikasta.

Jokaisessa lohkossa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkovaiheesta lohkovoittajat etenevät suoraan puolivälieriin. Lohkojen toiseksi sijoittuneet sekä paras lohkokolmonen jatkavat puolivälieräkarsinnassa yksiosaisissa otteluissa, joista voittajat jatkavat puolivälieriin.

Samalla uusitaan SJK:n Suomen Cupin lohkovaiheen otteluohjelmaa ja Palloliitto pyrkii vahvistamaan tarkistetut otteluohjelmat 18.11. mennessä. Tämä vaikuttaa SJK Akatemian talven ohjelman lisäksi SJK edustuksen otteluohjelmaan.

Kaikkiin SJK Akatemian otteluihin pääset myös SJK:n kauden 2017 kausikortilla. SJK:n kausikortit ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa.