123 456 7890

SJK Akatemian Kakkoseen valmistautuva SJK U23-joukkue, kohtaa Vasa IFK:n harjoitusottelussa perjantaina OmaSp Stadionilla. Ottelu alkaa klo 18:30 ja siihen on vapaa pääsy.

Kaikkiaan perjantain ottelu on vasta neljäs tälle pre-seasonille. Tämä johtuu siitä, että suurin osa joukkueen pelaajista pelasi talvella A-nuorten SM-karsintasarjaa. Osa jopa B-nuorten SM-karsintaa.

Edellisen harjoitusottelun SJK Akatemia pelasi kaksi viikkoa sitten, kun se kohtasi OmaSp Stadionilla Ykköseen valmistautuvan TPV:n. Ottelu päättyi 0-0.

Nyt alkaa kolmen pelin putki, ennenkuin sarja alkaa. Ja se on tietenkin hyvä asia. Edellinen ottelu oli meiltä hyvä puolustuksellisesti, mutta eihän meillä siinä rehellisesti sanottuna paikkoja ollut, joten siinä mielessä se oli meiltä maksimisuoritus kovaa vastustajaa vastaan. Meidän pitää olla jatkossa kuitenkin tehokkaita myös hyökkäyspäässä, sanoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Jani Uotinen.

Edellisessä ottelussa SJK Akatemia testasi muutamaa pelaajaa ja joukkue etsii edelleen vahvistuksia 27.4. alkavaan Kakkosen sarjakauteen.

Meillä on ollut harjoituksissa parisenkymmentä pelaajaa ja vielä etsimme vahvistuksia. Meillä oli edellisessä ottelussa muutamia testipelaajia ja meillä on nytkin kaksi pelaajaa, molemmat puolustajia, joita testaamme kautta varten, jatkaa Uotinen.

Joukkue pelaa vielä ennen sarjakauden alkua kolme harjoitusottelua, perjantain ottelu mukaan laskettuna ja löydät otteluohjelman SJK:n nettisivuilta.

SJK U23 – VIFK harjoitusottelu perjantaina 5.4. klo 18.30 OmaSp Stadionilla.