123 456 7890

Kakkosen C-lohkossa pelaavat SJK Akatemia ja Närpiön Kraft kohtasivat harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla sunnuntaina. Ottelu päättyi isäntien selkeään 5-0 voittoon. Kraft on nousijajoukkue Kakkoseen ja SJK Akatemia putosi viime kauden päätteeksi Kakkoseen Ykkösestä. Seuraava harjoitusottelu on sovittu lauantaille 10.4., jolloin SJK Akatemia matkaa Kokkolaan Ykköseen valmistautuvan KPV:n vieraaksi. Kakkosen kausi alkaa tiistaina 4.5. ja silloin OmaSp Stadionille sapuu vieraaksi nyt kohdattu Kraft.

SJK Akatemia – Närpes Kraft 5-0 (3-0)
1-0 28 min Mikael Anttila
2-0 41 min Nico Rajala
3-0 45 min Kingsley Ofori
4-0 48 min Oskar Pihlaja
5-0 56 min Georg Westerlund

Avausmaali nähtiin noin puolentunnin pelin kohdilla ja vielä ennen taukoa SJK Akatemia iski kahdesti. Ja kun neljäs osuma tuli heti toisen puoliajan alkuun, meni pelin loppupuoli pelailuksi. Ensimmäisellä puoliajalla peli oli selvemmin SJK Akatemian kontrollissa, joskaan pelin tempo ei noussut kovaksi. Toisella puoliajalla tempoa tuli lisää vaihtojen myötä, mutta peli meni hieman sekavammaksi.

Kaikkiaan kotijoukkueen esitys oli kuitenkin vahva ja ensimmäisellä puoliskolla keskikentän pohjalla pelannut Valentín Gasc oli ottelun hahmoja yhdessä testipelajaana mukana olleen Kingsley Oforin kanssa. Ofori on 19-vuotias ghanalainen laitapelaaja, joka on aiemmin pelannut Italiassa Cremonesen Primavera U17 ja U19 -joukkueissa. Myös kapteeninauhaa kantanut Georg Westerlund oli pelin hahmoja.

SJK Akatemia antoi ottelussa peliaikaa 19 pelaajalle, ja vain puolustuksen kolmikko Kaarlo Rintamäki, Berat Akdogan ja Joel Laitinen pelasivat koko ottelun.

SJK Akatemia: Topi Säilynoja MV (60’ Antti Latva-Kivistö), Kaarlo Rintamäki, Antti Takala (60’ Valtteri Olsbo), Berat Akdogan, Joel Laitinen, Valentín Gasc (46’ Tuukka Pahkala), Mikael Anttila (72’ Omar Adawi), Henri Kallio (46’ Sami Grönberg), Nico Rajala (46’ Daniel Säily), Kingsley Ofori (46’ Oskar Pihlaja) ja Georg Westerlund (62’ Endrit Rrustemi).