123 456 7890

SJK Akatemia kaatoi Kakkosen kärkiottelussa KuFu98:n 3-1 ja kasvatti johtoaan lohkon kärjessä. SJK Akatemia on voittanut kaikki pelaamansa neljä ottelua. KuPS:n reservijoukkue KuFu98, oli ennen päivän ottelua ainoa iskuetäisyydellä ollut joukkue ja voitolla se olisi mennyt SJK Akatemian ohi. Ottelu olikin kovatasoinen Kakkosen matsi ja varsinkin ensimmäisellä jaksolla tempo oli hyvä. Toisella jaksolla peli kääntyi lopullisesti isännille ja hyökkäyspään pelaajat saivat onnistumisia. Hyvässä vireessä on hyökkääjä Joonas Lepistö, joka teki jo kauden kuudennen osumansa. Silti esitys oli ennenkaikkea hyvä joukkueena ja koko ryhmä teki hyvin töitä yhdessä. Seuraava ottelu on ensi sunnuntaina, 26.5. kun SJK Akatemia matkustaa Kajaaniin KajHa:n vieraaksi. Seuraava kotipeli on helatorstaina 30.5. klo 17:00 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu Pietarsaaren JBK.

SJK Akatemia – KuFu98 3-1 (1-0)
1-0 22 min Maximo Tolonen
2-0 77 min Jeremiah Streng
3-0 82 min Joonas Lepistö
3-1 90+3 min Nuutti Tykkyläinen

Kokonaisuutena on alkanut hyvin. Ja tänään saatiin vähän enemmän maaleja kuin viime matsissa, mutta kyllä me silti puolustettiin joukkueena tänään tosi hyvin. Että se oli tänään se juttu. Kaikki teki hyvin töitä joukkueena ja yhdessä puolustettiin. Siitä se kaikki lähtee ja se on se perusjuttu, että voittoja tulee. Se on ollut tämän alkukauden juttu. Huolimatta siitä, että olemme tehneet 12 maalia nyt, mutta pidän sitä kuitenkin tärkeänä. Meille on vaikea tehdä maaleja, mutta meiltä löytyy sitten myös toiseen suuntaan voimaa. Ensin pitää saada pallo pois, että pystytään luomaan niitä maalintekotilanteita. Tyytyväinen olen kyllä tähän alkukauteen. Sunnuntaina odottaa taas seuraava haaste, sanoi SJK Akatemian johtaja ja joukkueen vastuuvalmentaja Jani Uotinen.

Tyytyväinen olen myös siihen, että Streng sai maalin, Tolonen sai
maalin ja Lepistö teki taas maalin. Se oli tärkeää hyökkääville
pelaajille, että he saivat onnistumisia. Sitä kautta he saavat taas
lisää itseluottamusta omaan tekemiseensä,
Uotinen jatkoi.

Kaikille pelaajille kyllä iso kiitos. Me oltiin joukkue ja pelattiin ennenkaikkea joukkueena hyvin. Tästä on taas hyvä jatkaa ja sama draivi pitää saada mukana sunnuntaina, Uotinen päätti.

SJK Akatemia: Severi Ikäheimo MV, Joel Mero (46’ Joonas Sundman), Ville Tikkanen, Ville Pajula, Sami Sipola, Obed Malolo (87’ Robbie Malolo), Arttu Aromaa, Maximo Tolonen, Daniel Håkans (66’ Jyri Kiuru), Jeremiah Streng ja Joonas Lepistö.