123 456 7890

SJK Akatemia kaatoi Kakkosen joukkueiden harjoitusottelussa FC Jazzin peräti 7-3 luvuin. Jo tauolla ottelu oli 4-3 ja SJK Akatemia ratkaisi pelin toisella jaksolla, tekemällä vielä kolme lisäosumaa. Kahden maalin miehiä oli pelissä kolme; SJK AKatemian Nooa Laine ja Mika Salonen tekivät molemmat kaksi osumaa ja FC Jazzilta kahteen maaliin pääsi Aleksi Ikonen. SJK Akatemia kohtaa ensi lauaantaina 24.4. harjoitusottelussa Ykköseen valmistautuvan VPS:n vierasottelussa. Kakkosen kausi alkaa toukokuussa.

7-3 82 min Mika Salonen

Peli alkoi heti SJK Akatemian komealla maalilla. Kapteeni Georg Westerlund sai pallon noin 20 metrissä, ja pamautti siitä kunnon euromaalin takayläkulmaan. Viisi minuuttia myöhemmin Nooa Laine vei SJK AKatemian jo 2-0 johtoon, saatuaan hyvän pystysyötön keskialueelta puolustajien väliin ja boksiin. Laine sijoitti pallon ohi FC Jazz-maalivahdin. SJK Akatemia jatkoi maalitilanteiden luomista ja 24.minuutilla tuli taululle jo 3-0 luvut. Oskar Pihlaja toi pallon hienosti laidasta ja syötti maalin eteen lähes päätyviivalta. Oliver Günes oli paikalla ja laittoi pallon sisään.

FC Jazz sai lohdutusta, tekemällä 3-1 maalin. Elias Ahde toi pallon vasemmalta laidalta ylös, ja syötti maalin eteen Aleksi Ikosen täysin vapaaseen paikkaan, mistä hänellä oli helppo työ laittaa pallo sisään.

SJK Akatemia teki kuitenkin jo 4-1 maalin, kun Günes tuli nyt pääätyviivaa pitkin maalille ja antoi pallon maalin eteen. Pallo pomppasi Jazzin puolustajasta Nooa Laineelle, joka teki päivän toisensa kääntymällä ja potkaisemalla pallon aivan maalin edestä verkkoon.

4-2 maalissa oli asialla FC Jazzilta sama kaksikko kuin ensimmäisessä. Elias Ahde toi pallon boksiin päätyviivaa pitkin ja Ikonen oli aivan etutolpalla, mistä hän ohjasi pallon sisään alakulmasta. Maalit eivät kuitenkaan jääneet tähän, vaan Jazzin Eino-Iivari Pitkälä pääsi tekemään 4-3 pari minuuttia ennen taukoa.

Tauolla SJK Akatemia teki 7 vaihtoa ja peli oli jonkin aikaa melko tasaista sekä sekavaa. Tunnin pelin jälkeen kuitenkin SJK Akatemia teki viidennen maalinsa, ja asialla oli Daniel Säily, joka pelattiin nokikkain Jazz-maalivahdin kanssa. Säily tsippasi pallon hänen ylitseen. Syötön tähän antoi Mika Salonen, joka oli itse asialla hetkeä myöhemmin. Salonen teki siis jo SJK Akatemian kuudennen osuman. Loppuluvut 7-3 teki sama mies, eli Salonen jälleen asialla. Syötön hän sai Serge Atakayilta, joka antoi pallon aivan pilkun kohdille laidasta ja Salonen sai laittaa pallon lähes tyhjään verkkoon.

SJK Akatemia: Topi Säilynoja MV (61’ Antti Latva-Kivistö), Kaarlo Rintamäki, Valtteri Olsbo (46’ Antti Takala), Berat Akdogan (46’ Lukas Eloranta), Joel Laitinen, Tuukka Pahkala (46’ Robbie Malolo), Nooa Laine (46’ Daniel Säily), Oliver Günes (46’ Henri Kallio), Oskar Pihlaja (46’ Valentín Gasc), Kingsley Ofori (46’ Serge Atakayi) ja Georg Westerlund (46’ Mika Salonen)