123 456 7890

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari on valittu Seinäjoen vuoden yllättäjäpalkinnon saajaksi.
Seinäjoki-seura luovuttaa vuosittain Vuoden Yllättäjä -palkinnon henkilölle, joka on myönteisellä tavalla tuonut esille Seinäjoen kaupunkia elinkeinoelämän, kulttuurin ja urheilun alueilla.

Yllättäjäpalkinnon saaja on menestymisellään edistänyt Seinäjoen kaupungin tunnettavuutta ja mainetta dynaamisena ja kehittyvänä maakuntakeskuksena.

Seinäjoen jalkapallokerho (SJK) on ennakkoluulottomalla tavalla kehittänyt seinäjokelaista jalkapalloilua. SJK:n määrätietoinen toiminta on osaltaan vahvistanut Seinäjoen kaupungin mainetta monipuolisena urheilukaupunkina. Valmentaja Simo Valakarilla on ollut keskeinen ja tärkeä rooli Seinäjoen jalkapallokulttuurin kehittäjänä ja lajin yllättävän nopeassa nousussa. Simo Valakari on osoittautunut intohimoiseksi valmentajaksi, jonka toimintaa leimaa ammattimaisuus, sitoutuminen ja sosiaalinen mielenlaatu. Simo Valakarin valmennusosaaminen ja SJK:n menestys täyttävät erinomaisesti Vuoden Yllättäjä-palkinnolle asetetut kriteerit, kertoo Seinäjoki-seura tiedotteessaan

Palkinto luovutetaan Simo Valakarille Seinäjoki-päivän juhlassa ensi lauantaina 16.8.2014 Seinäjoen Kauppatorilla.

Koko SJK väki onnittelee päävalmentajaa tittelistä ja kiittää Seinäjoki-Seuraa lämpimästi.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari on tehnyt loistavaa työtä Seinäjoen ja SJK:n eteen.