123 456 7890

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari, on allekirjoittanut uuden nelivuotisen jatkosopimuksen SJK:n kanssa. Sopimus korvaa aiemman sopimuksen, josta oli kaksi vuotta vielä jäljellä.

Valakari aloitti SJK:n päävalmentajana syyskuussa 2012 ja tuon jälkeen hän on johdattanut SJK:n ensin Ykkösestä Veikkausliigaan, Veikkausliigan hopeaan ja viime kaudella ensimmäiseen Suomen mestaruuteen.

SJK on ollut Valakarin tekemään työhön erittäin tyytyväinen ja haluaa jatkaa yhteistyössä seuran ja joukkueen kehittämistä tulevina vuosina.

Tämä on ollut alusta asti pitkäjänteinen prosessi ja olen todella iloinen, että saan jatkaa seuran ja joukkueen rakentamista. Tämä on valmentajalle ja pelaajalle hyvä paikka olla. Täällä saa hyvissä olosuhteissa toteuttaa omia juttuja, mutta vaatimustaso seuran puolelta on myös kova, kommentoi Simo Valakari jatkoa.

Valmentajana haluan kehittyä huipputasolle ja minulla on iso halu oppia asioita. Koen että tämä on tässä vaiheessa paras paikka siihen, Valakari päättää.

Kyselyjä Simosta on ollut ulkopuolelta, muun muassa Skotlannissa. Me rakennamme kuitenkin seuraa pitkäjänteisesti, strategiamme mukaan. Simo on osa tätä suunnitelmaa. Me tulemme pelaamaan Mestareiden Liigan karsintaa ja meille nousee uusi stadion, joten tulevaisuutemme näyttää tällä hetkellä varsin hyvältä, kommentoi SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

SJK kohtaa ensi lauantaina PS Kemin Seinäjoen Wallsport Areenalla. Liigacupin ottelua alkaa klo 14.15. Otteluun on kausikorteilla vapaa sisäänpääsy ja ilman kausikorttia ennakkoliput ovat saatavana SJK:n verkkokaupassa, SJK-Shopissa.