123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon Ykkösessä pelaavan edustusjoukkueen, Kakkosen Pohjoislohkossa pelaavan Kerho 07:n ja A-junioreiden SM-sarjassa pelaavan SJK U19 -joukkueiden pelaajaringit saivat siirtoikkunan umpeutuessa täydennystä.

Samalla jaettiin pelaajat loppukaudeksi joukkueisiinsa, sillä siirtoikkunan umpeutumisen jälkeen ei reservijoukkueen tai edustuksen pelaajat voi enää vaihtaa joukkuetta alkukauden tapaan. Kerho 07:aan rekisteröityjä maalivahteja tämä ei kuitenkaan koske, eli he saavat kyllä tarpeen vaatiessa nousta edustukseen, mutta jos pelaavat siellä minuutteja, ei Kakkosen peleihin ole enää asiaa tällä kaudella.

SJK U19 joukkueeseen rekisteröidyt pelaajat saavat edustaa vapaasti oman joukkueensa lisäksi saman seuran aikuisten sarjojen joukkueissa.

Valmennuskaksikko Simo Valakari ja Max Peltonen pähkäilivät loppukauden joukkueet selviksi.

Eero Tamminen lainalle JJK:sta

Lupaava, vuonna 1995 syntynyt, Suomen nuorisomaajoukkueen ja JJK:n Eero Tamminen liittyy Kerhon riveihin loppukauden kestävällä lainasopimuksella.

Keskikentän laidalla tai laitapuolustajana viihtyvä nuori pelimies on esiintynyt tällä kaudella JJK:n U19 joukkueessa, JJK:n reservijoukkueessa Kolmosdivisioonassa ja lainalla Hämeenlinnan Härmän Kakkosdivisioonajoukkueessa.

SJK:ssa taitavaksi ja tekniseksi kuvailtu Tamminen, rekisteröidään SJK U19 joukkueeseen, jolloin hän voi tarvittaessa edustaa kaikkia kolmea joukkuetta.

Samalla joukkueen valmennusjohdolle tarjoutuu hyvä paikka katsastaa nuoren lupauksen kyvyt tulevaisuutta varten ja kauden jälkeen voidaan miettiä mahdollista jatkoa.

Siirtoikkunan umpeutumisen myötä selvisi myös, että HJK:sta lainassa oleva Akseli Pelvas pelaa loppukauden varmuudella SJK:n riveissä.

Edustusjoukkueen loppukauden rinki lyötiin lukkoon

SJK edustusjoukkueen loppukauden rinki on nyt rekisteröity ja pelaajarinki koostuu 19:sta pelaajasta. Näiden lisäksi Kerho 07:n riveistä voidaan vielä tarvittaessa nostaa maalivahti mukaan loppukaudeksi ja kaikki SJK U19 joukkueeseen rekisteröidyt ovat myös käytettävissä.

Kerho 07:ssa enemmän minuutteja tällä kaudella pelanneista, nyt pysyvästi mukaan nostettiin nuoret omat kasvatit; Kalle Taimi, Sami Viljanen ja Teemu Penninkangas. Lisäksi siirtoikkunan aikana Kerhoon siirtynyt espanjalainen Juli Serrano on ryhmässä mukana.

Loukkaantuneina ja samalla koko loppukauden sivussa, on varmuudella kolme pelaajaa.

SJK pelaajat loppukaudella:
Mihkel Aksalu MV
Tomas Karike MV
Kalle Taimi
Pavle Milosavljevic
Matti Lähitie
Juli Serrano
Teemu Penninkangas
Sami Viljanen
Gert Kams
Timo Tahvanainen
Richie Dorman
Johannes Laaksonen
Chris Cleaver
Justin Moose
Jyri Hietaharju
Josu
Daniel Caumo
Toni Lehtinen
Akseli Pelvas

Yhteensä 19 pelaajaa.

Sivussa varmuudella koko loppukauden:
Luis Fernando
Aki Sipilä
Timo Rauhala

Myös Tomas Karike on loukkaantuneena tällä hetkellä ja saattaa missata loppukauden.

Alunperin omista junioreista edustusjoukkueeseen noussut Teemu Penninkangas, rutisti itsensä mukaan loppukauden joukkueeseen elokuun hyvillä otteillaan.

Kerho 07:n ringissä muutoksia

Siirtoajan lopussa Kerhoon siirtyi pari paluumuuttajaa, kun maalivahdit Tomi Peltokangas ja Petri Välimäki liittyivät mukaan.

Molemmat on Seinäjokelaisen futiskoulun ja SJK maalivahtivalmentaja Jari Kujalan kasvatteja sekä tuttuja pelimiehiä SJK:n riveistä aiemmilta kausilta. Peltokangas oli nostamassa SJK Reservejä Kolmosesta Kakkoseen vielä viime kaudella ja tämän kauden alussa hän lähti hakemaan peliaikaa Lapuan Virkiän Kolmosdivarijoukkueesta. Petri Välimäki taas edusti SJK:ta viimeksi kausilla 2009 ja 2010.

Maalivahteja tarvitaan mukaan lisää, koska Tuomas Karjanlahti on vielä armeijassa, Tomas Karike on parhaillaan loukkaantuneena ja saattaa pahimmassa tapauksessa olla sivussa koko loppukauden.

Kerho 07 saa myös yhden täysin uuden pelaajan, kun Jordi Florit Lahnalakso liittyi mukaan treenirinkiin. Jordin isä on espanjalainen ja suomalainen äiti kotoisin Kurikasta. Espanjan Baleaareilta tulevalla Jordilla on Suomen passi ja 1993 syntynyt nuorimies puhuu äidinkielenään Suomea. Hän on pelannut jalkapalloa tähän asti Espanjan alasarjoissa ja aloittaa tänä syksynä opiskelut Seinäjoella.

Kerho 07 pelaajat loppukaudella:
Joakim Jans MV
Tomi Peltokangas MV
Petri Välimäki MV
Tuomas Karjanlahti MV
Teemu Lukkari
Juuso Aalto
Ville Ylinen
Jesse Jääskeläinen
Jordi Lahnalakso
Stanislav Goldberg
Kim Palosaari
Samir Bouroussi
Mikael Muurimäki

Yhteensä 13 pelaajaa.

Kaikki SJK U19 joukkueeseen rekisteröidyt pelaajat, kuten JJK lainapelaaja Eero Tamminen, saavat pelata vapaasti kaikissa kolmessa joukkueessa. Pääosin pelaajat ovat olleet mukana juuri Kerho 07:n peleissä.

Kakkosta Kerhon paidassa on jo pelannut seuraavat SJK junnut:
Paavo Valakari MV
Joona Lautamaja
Joona Ala-Hukkala
Roope Takala
Tuomas Rintamäki
Jesse Sarajärvi
Veli-Pekka Pajula
Tuomas Lähdesmäki
Aleksi Ahde
Aleksi Leppänen
Elias Ahde

Yhteensä 11 pelaajaa.

Eetu Takala on loppukauden kestävällä lainasopimuksella Kauhajoen Karhun riveissä.

Maalivahdeista kaikki Kerho 07:n riveihin rekisteröidyt, saa pelata tarvittaessa vielä Ykköstäkin, mutta sen jälkeen ei voi enää palata takaisin Kerho 07:n paitaan.

Maalivahti Tomi Peltokangas tekee paluun SJK paitaan. Kuvassa SJK Reservit Regions Cupin finaalissa kaudella 2012.